• 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 63
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Krass - майстор
Фитка е :lol: , мисирка, пуйка за друго не се сещам.
bulhomes2 - майстор
Така печем пилета в гората. Тава с картофи, в средата върху бурена бутилка сяда пилето, захлупва се с тенекия от сирене и се пали огъня покрай нея.
teo_5f - помощник
Новичък съм във форума,ама се запалих и аз.Та се сетих че на баба зетя (мъжът на сестрата на баба) има трактор и много такива дискове та другата седмица ще си ходя за празниците (с баба носим едно име) и цялото семейство ще е там та си мисля и аз да спретна един "Валандър" . Ако има излишни дискове ще се радвам да помогна на тези които имат проблем с намирането им . Поздрави за добрата идея.
lov - майстор
Не бъди скрънза дай цялата рецепта и технология. Щото в бутилката трябва да има бира и много малко олио. А пък за маринатата дето преди това кисне пилето го оставям на теб. :prost:
bulhomes2 - майстор
Илчо, благодаря! Щот' за подробностите се грижат жените и нищо нямаше да мога да дообясня...
stiv1961 - майстор
Какво ша си играете с тез пилита, глей кво стаа
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... w3AVSNzxT4
Johny - майстор
Понеже и аз съм на тема Валандар, ровейки из нета ето на какво попаднах. Колко е вярно не зная.
Малко история:
Нещото се казва точно "ВАЛАНДАР" - "дар" от колегата Валентин Вълков, от офроуд форума. Той за първи път го изтипосва, на далечния 12 Април 2010 г. :lol:
Първоначално се е казвало "таландар", но скоро си намерило кръстник!
Един въпрос: Има ли разлика във вкуса при приготвяне на газ и на огън от дърва?
stiv1961 - майстор
Точно от тази тема в офроуд форума се вдъхнових и пуснах тема тук. ,,Валандар" е на името на първия, който се е сетил да преработи диска- Валентин Вълков. А по другия въпрос- откакто пека мезетата с газовата пиростия забравих за огъня от дърва. Разликата е, че при ползване на огън от дърва и ти замирисваш на пушен циганин :-D
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 63

Тема "Валандар/тиган или барбекю/" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: