• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
bulhomes2 - майстор
И колко пари ти излезе дотук?

И аз обичам да си правя машинки и знам удоволствието да заработи нещо, сътворено от теб. Но в случая ми се вижда повече мазохизъм. В продавалниците е пълно с работещи по за 200 лв - по-леки, по-бързи, по-лесни за въртене...
ZEDYCUS - майстор
Абе баш пълно не е :wink: , за моята дебнах половин година и не беше 200 лв. Но вече си изби парите. Но за подвижността и бързината си прав.
Поздравления за труда по бетонарката :partyman:
jamezon - специалист
пет юли 05, 2019 7:23 ambulhomes2 написа:
И колко пари ти излезе дотук?

И аз обичам да си правя машинки и знам удоволствието да заработи нещо, сътворено от теб. Но в случая ми се вижда повече мазохизъм. В продавалниците е пълно с работещи по за 200 лв - по-леки, по-бързи, по-лесни за въртене...
Не повече от 120лв.
Повечето части са от вторични- мотора(46лв) и редуктора(11лв),от там започнах,голямата шайба(4лв); варела е от олх7лв+6лв доставка),веригата(5лв) лагера(3лв) и гумите (26лв)от магазина,всичко друго си ми беше налично,или съм си го направил аз
(Стругаро-фрезист съм), а и малко профилактика на редуктора за има няма още 5-6лв лагери.
bulhomes2 - майстор
Ха, верно че нямало. Моята я купувах нова орташко с един приятел. След време му трябваха пари и му платих неговата част като за втора употреба - 100 лв, но тогава имаше няколко по толкова. Явно сега е сезона...
шоп - майстор
Моята 200 литрова бетонобъркачка я купих миналата пролет за 540 лв с цел да си свърша работата и да я продам за 1/2 от цената. Руска... здрава.

Избърках около 20м3 бетон сам за целия строителен миналогодишен сезон. Видях каква сгода е и се отказах да я продавам.
И в момента си я ползам почти всяка седмица. В една къща все си има работа за нея.
Отказах се от продажба дори и да нямам за момент бетонови работи, място за съхранения бол. Бетонарката бърка и замазка и лепило за ТИ и за фугиране на камък , за шплакловка, хоросан за мазане и зидария...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Моята самоделна бетонобъркачка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: