filmatoplo, не ти вярвам докато не видя снимки
Кво стана с тия, които синковеца щеше да ги пуска?

filmatoplo написа:Филма,ослюнчих се бе,човек...Това се разпространява като шап в село Кости ,тук в моя град брата каза че вече били към 50
ами сигурно
.Аз като правих моето зеленчуково творение -сложих има няма 20 грама олио , или на вид колкото да чукна друг път в тигана 2-3 яйца.
Той Валандарът си седи лъскав от дето го мазах с олио и зеленчуците с гъби не загарят .Аз сложих -тиквички ,патладжан ,бял и син лук ,зелена и червена пиперка,гъби печурки ,морков .
Бърках ги с нормална решетъчна лъжица без да ме пари , но не стана манджата за 5 минути както някой казват , ами за половин час -дали огъня ми е бил слаб , или аз съм искал да стане по бавничко без да загори .
filmatoplo написа:Между другото докато си почивах стъкмих още един валандар за приятеля, който ми достави дисковете.Остана само да го изтъркам с теления диск и му го давам да го обгаря, обесмирисява и да го зарежда с там каквото имаТова се разпространява като шап в село Кости
filmatoplo написа: Давайте рецепти -че зеленчуци вече могаАми слагай мръвки.Каквито си поискаш, все едно ги печеш на барбекю.filmatoplo, я питай твоя приятел в офроуда има ли някой там с поцинкован валандар.Че ми се върти тая идея в главата.Тук в Ст.Загора намерих фирма, която поцинкова разни детайли, мисля да ги питам за цена.![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: