• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
hidrazin - майстор
вт юни 25, 2024 1:08 pmivanovbg написа:
Както бях обещал ...
Хич не ме интересуват тея ти глупости. Покажи това:
нед юни 23, 2024 9:40 pmivanovbg написа:
Трифончо, метода работи, но съм го тествал на 2,5метра, на баджанака в Пирин на бунгалото преди двайсетина години му бях направил душ от реката но с туба 30литра. Като се сгрее водата си хвърляш едно душче дорде тече топла, а то само се презареждаше от рекичката.
Демек че онова от тоя клип дето сложи работело...

How to make free energy auto water pump

Та..... Не ме занимавай с глупости!
:partyman:
ivanovbg - майстор
Да, и после да кажеш, че пак не те интересувало. Нема да се абим повече. Бях ти обещал магнитна соларна помпа и съм ти направил клипче с подръчни материали. Това от клипа на китайката мисля, че е същото дето аз правих, но не съм сигурен 100%.
hidrazin - майстор
вт юни 25, 2024 2:24 pmivanovbg написа:
Това от клипа на китайката мисля, че е същото дето аз правих, но не съм сигурен 100%.
Това от клипа на китайката е измама.
А след като ти въобще мислиш че може И да работи - работата е сериозна. :-D
ivanovbg - майстор
Невъзможни неща няма, освен да ти се налее акъл. Глей как научих водата да се лепи за магнита и как с няколко магнита и малко слънце я помпам.

А аз не мисля. Нали знаеш приказката за патката и мисленето? Аз решавам и го правя по моя си начин.
hidrazin - майстор
Аха. Само дето няма да се занимавам с всички измамници и глупаци в тубата...
вт юни 25, 2024 3:39 pmivanovbg написа:
Невъзможни неща няма, освен да ти се налее акъл. Глей как научих водата да се лепи за магнита и как с няколко магнита и малко слънце я помпам.

А аз не мисля. Нали знаеш приказката за патката и мисленето? Аз решавам и го правя по моя си начин.
пон юни 24, 2024 10:21 pmivanovbg написа:
........
Мислете малко! :partyman:
ivanovbg - майстор
вт юни 25, 2024 3:53 pmТрифон П.Трифонов написа:
вт юни 25, 2024 3:39 pmivanovbg написа:

пон юни 24, 2024 10:21 pmivanovbg написа:
........
Мислете малко! :partyman:
Тъй де, който не може да прави - да мисли!
Който си го може нема какво да му мисли :-D
hidrazin - майстор
Ми ти и двете не ги можеш. И са к'во? :-D
Видя ли го как поНпичката му "качва" вода?
По някое време коНстантира, че "от по ниско повече качва"!
ivanovbg - майстор
вт юни 25, 2024 4:24 pmТрифон П.Трифонов написа:
Видя ли го как поНпичката му "качва" вода?
По някое време коНстантира, че "от по ниско повече качва"!
Така е. Какво искаш повече от няколко магнита с маркучи и изолирбан. Много зависи от точното положение на магнитите дет се въртят спрямо стационарния и разстоянието до водата. Кат се поуцели и е що годе добре. Слабичко е, но и аз не търся някакъв максимум. Дал съм чертежите да ми изработят нещата, че за патента трябва да има работещ прототип. Принципа е важен. Като го видят инженерите ще го усъвършенстват и може да му намерят някакво приложение, а аз само ще събирам паричките щот първи съм го патентовал :-D :-D :-D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Фотоволтаик за градинска помпа от сондаж 1цол" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: