• 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 115
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
rmanov - специалист
Добре е,ако е с обектива на лектора.Дай да видиме машинката.
Колеги, реших да продам проектора, който купих преди месец. Той е с изгоряла лампа и го взех с цел да му сложа ксенон, но съм малко скаран с електрониката и едва ли ще мога да го направя и се отказах. Взех го за 300 лв., цената, която му търся е 250 лв. Проектора е много запазен. Извинявам се за лошото качество на снимките!
Телефон за връзка: 0887 759 139

Прикачен файл

pic1.JPG
pic1.JPG (50.83 KиБ) Видяна 6290 пъти

Прикачен файл

pic2.JPG
pic2.JPG (35.71 KиБ) Видяна 6290 пъти

Прикачен файл

pic3.JPG
pic3.JPG (44.94 KиБ) Видяна 6290 пъти
KnauFer - специалист
вчера си говорих с един приятел - иска да си купи нов проектор ... ши го питам довечера дали иска да го купи ;)
сорри мен,моя човек искал да си купи нов от магазина с гарнция ,маранция ..
Ново си е най-добре ама кат нема кинти... Иначе цената ве4е е 120лв с коментар. Какво да се прави нема кинти.
Guilty - напреднал
Продавам монитор 15'' 1024х768 идеален за проектор. Не е нужно да се удължава лентовия кабел. Лампите му не работят и не може да се използва като монитор.

Цена: 90лв.
Здравеите,темата е много интересна.Почти всичко разбрах,с изключение на лещата която е за прежектиране.Какви трябва да са лещите, каде мога да намеря подходящи(в България).Лещи от обикновенните лупи които продават в Практикер и т.н.,ставатли.благодатя
rmanov - специалист
Нестават.Трябва ти това

Прикачен файл

Diy_pj_projection_lens.jpg
Diy_pj_projection_lens.jpg (15.68 KиБ) Видяна 5267 пъти
unicata - специалист
Здравейте, реших да правя проектор с HD поддръжка, но няма да стане с това което имам в момента, така че продавам матрица(монитор на части) и проектор "лектор 01". Всичко работи, ако някой иска да дойде да го види в работещо състояние, само че ще трябва да си направи кутия ;)
Цената е 100 кинта за всичко(работещ проектор 1024*768)
BTW ако някой е гледал по саитове някъде матрици с висока резолюция (поне 1368*720) да свирка.
А някой ползвали крушка с повече от 7-8000 лумена, интересува ме да може да се гледа и на по-светло, защото обмислям вариант да пусна и телевизия на на екрана, че мач на голям екран си е друга бира ;)
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 115

Тема "Видео стена за 300лв възможно или не ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: