• 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 547
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Благодаря Ви много господин skartalov , в момента преглеждам линка - Co - 14 кN за размер 20 е перфектно , само не виждам класове точност и отклонения във височината H .
skartalov - специалист
IvanPenev написа:
Благодаря Ви много господин skartalov , в момента преглеждам линка - Co - 14 кN за размер 20 е перфектно , само не виждам класове точност и отклонения във височината H .
Това са серия MSB, погледнете серия MSA , която е с предваритен натяг. Тя е за по- прецизна, но и изисква повече усилие на тенкетите да се движат.
При мене имам и от двата модела, може да дойдете да ги пипнете и прецените.
Mascar - специалист
Момчета, дайте идеи откъде да намеря фрезери за 6 мм цанга
shulio - специалист
Някой има ли идея как да проверя дали изобщо ми работи ЛПТ порта на компютъра.Така и не можах да подкарам някой от изходните пинове.
escutcheon - специалист
Свилен Стойчев написа:
Момчета, дайте идеи откъде да намеря фрезери за 6 мм цанга
Всички ключарски фрези са с 6 мм фрезери - питай местния :?
skartalov - специалист
Тая тема май- най добре да се затрие вече. Според мене е безполезна.
Само VELSI направи в крайна сметка нещо, останалите си останаха с чуденето, мотането и мечтите си...
velsi - Почетен майстор
Темата си е много добре. Пълна е с информация и не може да се пипа. Вярно, че скоро никой не е писал в нея, но това не означава, че никой не работи по проекта си. Ще мине време, ще видим кой до къде е стигнал.
svetliopi44 - Чирак...
Абе Скартолов ...и това ти го казваш ... ми да вземем да си поръчаме при теб ....а? Айде че ме напушва да ти напиша и други истини ....
shulio - специалист
Скарталов да не я носиш тая тема на ръце та ти тежи :).С уважение към всичко което ни обясни,обаче малко странно изказване.Форума е за това.Като се сети някой да прави нещо след 5-6 години да влезе и да види.А не да се почва отначало.

Пък и аз питам отвреме на време неща които могат да помогнат :).С този ЛПТ порт сега много е проблемно.Или не работи или проблема е софтуерен.Ама как да разбера :)
skartalov - специалист
shulio написа:
С този ЛПТ порт сега много е проблемно.Или не работи или проблема е софтуерен.Ама как да разбера :)
Сега ако ти се намира някой стар принтер с LPT е най- лесно да разбереш.
Ако ли не, то пусни MACH3, иди в меню:
Config->Port&Pins->Output Signals-> Output1 и му дай LPT1 и някой от пиновете които искаш да тестваш.
(Това е един вид релеен изход за пускане и спиране на шпиндела)
После натискайки F5 ти пускаш и спираш съответния пин.
А на LPT-то с волтметър мериш дали има 1 или 0 спрямо маса, която е краче 18 до 25 (трябва всичките крачета за масата да ги свържеш накъсо преди да мериш!)
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 547

Тема "CNC машина гравьор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: