Трансили ,ли ? как се сети да питаш точно за тях . -Обезателно сложи !ако не помогнат -няма да попречат ...само могат да ти спасят някой лев ! или сега си правиш експеримент ,и искаш да знаеш ...кой ,как и колко ,се опитва да излъже във форума ?
pansim написа:Ето ти снимка на един тип дросел, който използувам в моите заваръчни инвертори. Индуктивноста му е около 30 микроХенрине искам да ми изпращаш нищо ,Колега ! Просто казано ,исках да видя ,до къде ще стигнеш с изказванията си! моите въпроси ,отправени към теб, бяха с научна цел ! понеже, всички във темата те имат за идол !не е редно да криеш и да даваш объркваща информация /примерно за Транзилите'!!!и по този начин да заблуждаваш ,за да няма развитие .Да се правиш на най големия разбирател! -а всъщност да не казваш нищо и да заблуждаваш ,заради собствения си интерес и его! не че няма да пробвам и да стигна сам до извода ....ще стигна! и дори...по далеч от теб ! дразниш ме с това ,което казваш -а то е всъщност -нищо ! беше се отказал да пишеш тук -именно заради спор с мен в началото ,когато реших да правя инвертора -ЗАЩО? вместо като разбираш и си знаещ ,не ме насърчи ? правилно беше решил ,защото ....май... на никого не си помогнал до сега! нямам лоши чувства към теб ,но и добри нямам ! когато направя първите заварки ...с моя -първи апарат -ще постна тук всеки детайл -платка ..схема ...ГРЕшки и описание ! за разлика от теб ,нищичко няма да скрия ! Може да ми се разсърдиш сега ,но нямаш право !
Размерите му са 60х50х30мм немагнитна междина 2мм навивки 8
Обаче - автора на схемата която правиш е дал стойност 100 микроХенри. Явно е имал нещо наум...не мога да кажа...та...ти си знаеш. Пак казвам - навий колкото се съберат навивки на ферита и тествай.
Това ще ти даде информация за по-нататък...
Доволен ли си вече....или искаш и готов дросел да ти пратя
и когато тръгнеш да се изкачваш по стълбата на успеха ! не бъди жесток с другите ,защото може да ги срещнеш ,на връщане