Обещал ли съм, ще покажа
След малко ще ги пусна, трябва да ги намаля, че не се приемат от сайта.
Еди то майтапа настрани, ма верно съм на 3 ракии и едно уисски
Закъсняли гости вместо вчера, днеска дойдоха.
Първите 5 снимки давам тук, да не трупам излишни постове.
Два, три дни беше снежно, та само снимах вътре. Вижда се какъв е дефекта на пластмасата. Опитах да я залепя със секундно лепило за МДФ, но пластмасата се оказа келява и лепилото не издържа. Ще правя втори опит с полиуретанов "салам" , като сложа и допълнителни ламаринки с понитачката.
Има 5 размера цилиндри, 19- 25- 38- 51- 76мм, шкурките са стандартни , но бая скъпи 6 броя са 9-10 лири. Най малкия размер шкурка 12,7мм се "нахлузва" директно върху шпиндела на мотора. Ясно е, че ще побългарявам шкурките. Бяха икономисали броя им в кашона, трябваше да са три комплекта, но беше сложен само един. Явно и там са инономисти(работят българи)
Плота е от лят чугун, не се накланя. За всеки размер цилиндър си има пръстен за уплътняване.
Двигателя е четков, сравнително тих , не е много шумен. Мисля, че е правотоков, но може и да бъркам, токлкова разбирам.
Дефекта на основата не пречи на работата на шлайфа.
Директно от Рутландс--

Еди то майтапа настрани, ма верно съм на 3 ракии и едно уисски

Първите 5 снимки давам тук, да не трупам излишни постове.

Два, три дни беше снежно, та само снимах вътре. Вижда се какъв е дефекта на пластмасата. Опитах да я залепя със секундно лепило за МДФ, но пластмасата се оказа келява и лепилото не издържа. Ще правя втори опит с полиуретанов "салам" , като сложа и допълнителни ламаринки с понитачката.
Има 5 размера цилиндри, 19- 25- 38- 51- 76мм, шкурките са стандартни , но бая скъпи 6 броя са 9-10 лири. Най малкия размер шкурка 12,7мм се "нахлузва" директно върху шпиндела на мотора. Ясно е, че ще побългарявам шкурките. Бяха икономисали броя им в кашона, трябваше да са три комплекта, но беше сложен само един. Явно и там са инономисти(работят българи)

Плота е от лят чугун, не се накланя. За всеки размер цилиндър си има пръстен за уплътняване.
Двигателя е четков, сравнително тих , не е много шумен. Мисля, че е правотоков, но може и да бъркам, токлкова разбирам.

Дефекта на основата не пречи на работата на шлайфа.
Директно от Рутландс--
The 450W motor drives the bobbins at 2000rpm and with 58 oscillations per minute, the risk of scorching is kept to a minimum. The 38mm diameter dust extraction port gives you efficient waste removal at source for a better finish. Measuring 330mm from base to table top, this bobbin sander is perfectly sized for bench mounting. The base is designed with various slots to store the supplied accessories, so the correct bobbin and table insert are always at hand.
Последна промяна от ZEDYCUS на чет яну 08, 2015 9:04 pm, променено общо 2 пъти.