• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
FrankLeeMorris - специалист
вт фев 06, 2024 11:54 pmradius написа:
Отдавна писах, че ПаТъра=Тъпъра, ама явно е важен за жизнеността на форума.
Пестила не прощава :lol:
Я да го блокна и моля, не го цитирайте, да не му чета помиите. :-D
Аз се притеснявам наистина за момчето, понеже е видимо и за слепец, че лекарствата спират, да му действат... :lol: :lol: :lol:

Иначе... въображаемият му приятел... да го кръстим "Шуми" (на Шумахер), трябва да влезе в рекордите на Гинес. Това да изминеш 185 километра за близо 45 минути е феноменално постижение. Явно е карал по магистралата Габрово-Нови Пазар със средна скорост от 240 километра в час. Шуми на практика слага в джоба си Кими Райконен, Люйс Хамилтън и прочее.

Катъра слага в джоба си дори и ЛЪЖужни... Оня, батко... в началото на годината твърдеше, че е свалил всичките Кинжал-и с ПВО-то, а Киевското енерго официално излезе с информация, че половината град е без електричество и интернет... Малко развален телефон се получи тогава, трябваше да преговорят сценария, ама не се сетиха... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Патъра - специалист
Тия сън не спали, писали по нощите, празняри. Имаме си тук и пещерно-панелен путинист. Запряне, кинжали обсъждаш, а мухъла те мъчи, също като твоите приятели ватниците. Ватник, размина ти се, върнах манафа обратно в Габрово, оставям те на мухъла да си живуркате. Не струваш нафтата на Х5-цата. Хайде, пускай киро Брейка да дудни, да си припомняте едно време какви панели имаше.
Патъра - специалист
ср фев 07, 2024 8:40 amТрифон П.Трифонов написа:
https://youtube.com/shorts/cGnKhBtSmwA? ... TCZFAPUfWz
Трифуне, къде се буташ и ти де не ти е работа не мога да разбера. Притакай си там зелето и ходи за ляП, като нямаш какво да правиш. Келеш!
Габровския Майк Тайсън цяла вечер се плюнчеше, то не бяха закани за копане, то не бяха закани за изнасилване... По едно време малко пресоли манджата, особено с това изказване за пътуването до Варна с космическа ракета, ама мен друго ме гложди. Сега... ясно е и за феноменални тъпоъгълници като него, че е поредният форумен бияч, дето не смее да излезе от землянката си (абсурд това чудо да живее в къща или апартамент), но що реши, че ще ходи да кърка с въображаемите си авери до Албена в началото на февруари месец, при положение, че там в момента няма нищо отворено... ей това само не можах, да разбера. Кво да прави момчето... иска редовно, да става за кашмер.

Изкуството да бъдеш феноменално жалък...
Патъра - специалист
ср фев 07, 2024 9:49 amFrankLeeMorris написа:
Габровския Майк Тайсън цяла вечер се плюнчеше, то не бяха закани за копане, то не бяха закани за изнасилване... По едно време малко пресоли манджата, особено с това изказване за пътуването до Варна с космическа ракета, ама мен друго ме гложди. Сега... ясно е и за феноменални тъпоъгълници като него, че е поредният форумен бияч, дето не смее да излезе от землянката си (абсурд това чудо да живее в къща или апартамент), но що реши, че ще ходи да кърка с въображаемите си авери до Албена в началото на февруари месец, при положение, че там в момента няма нищо отворено... ей това само не можах, да разбера. Кво да прави момчето... иска редовно, да става за кашмер.

Изкуството да бъдеш феноменално жалък...
Слаба ти е храната, тези простотии вървят само за пред варненските гагаузи или себеподобните ти ватници. Много ясно, че се ебавам с пилешкия ти мозък. Няма да горя нафта да ходя да те търся там където те няма и преди това да пиша по форумите какво ще ти направя. Това само тъп рубладжия като теб може да го повярва. Мисля, че още като споменах за 150 килограмовия манаф, трябваше да разбереш, че се гъбаркам, ама не, гагаузина до последно мисли, че ще тръгна по кварталите да търся някъф мухлясъл тип и да го праскам. Е не ти се отвори парашута този път, пак ще си останеш недоклатен. Балък, пиши, пиши, да се смеем още. :weedman:
Патъра написа:
Много ясно, че се ебавам с пилешкия ти мозък.
Невменяемия реши да смени тактиката... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Патъра написа:
Балък, пиши, пиши, да се смеем още. :weedman:
Е, то е ясно на кого се смеят. Не и на мен всеки случай... :lol: :lol: :lol:

-------------
Иначе... съдейки по постовете на съфорумците, май ти е редовна практика да лъжеш и мажеш, а? И това вероятно е... "ебавка"... Или по-скоро е болестно състояние. :lol: :lol: :lol: :lol:

баси избушеняка... сам човек, да иска, да се излага толкова... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Патъра - специалист
Ох, много се изложих, особено пред Трифун и другия мухлясъл гагауз. Ох, ох, вай, вай, сакън, как ще живея занапред с този срам, че го излъгах, че ще ще го еВа. А той така се надяваше...
ср фев 07, 2024 10:33 amПатъра написа:
Ох, ох, вай, вай, сакън, как ще живея занапред с този срам, че го излъгах, че ще ще го еВа. А той така се надяваше...
Ъ, не се притеснявай... В един даден момент на хората в Габрово ще им писне и ще се примирят... Все пак не е християнско, да се подиграваш на болен човек. :lol: :lol: :lol: :lol:
Патъра - специалист
ср фев 07, 2024 10:40 amFrankLeeMorris написа:
ср фев 07, 2024 10:33 amПатъра написа:
Ох, ох, вай, вай, сакън, как ще живея занапред с този срам, че го излъгах, че ще ще го еВа. А той така се надяваше...
Ъ, не се притеснявай... В един даден момент на хората в Габрово ще им писне и ще се примирят... Все пак не е християнско, да се подиграваш на болен човек. :lol: :lol: :lol: :lol:
Аз не ти се подигравам, аз те излъгах, че ще ти пратя манаф, а не го направих. Това е даже по-лошо. А ти го чака 150 килограмовия до зори... Съжалявам, живота е гаден. Продължавай да пишеш, искам да направим твойта тема най-коментираната.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Влага в апартамента!?!?!?!?!?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: