preslav написа:ti ,жена.деца ,или внуци -нямаш ли ,че си се хванал с мен да се занимаваш , от компресори нищо не разбираш ?andro440 написа: Нищо не ми показвай ,ако не е твое дело ,,тези клипове ги гледам всеки ден -Колко да е мое дело фабричното изпълнение, за което ти твърдиш, че компресорът ти го нямал. В случая не става въпрос за направи си сам, а за това да знаеш какво имаш и да го ползваш по предназначение. Ако при теб тази фабрична система за разтоварване не работи ще е въпрос на ремонтирай сам, което разбира се не е задължително.
andro440 написа:Исках по някакъв начин да ти помогна, но явно ти не се нуждаеш.preslav написа:ti ,жена.деца ,или внуци -нямаш ли ,че си се хванал с мен да се занимаваш , от компресори нищо не разбираш ?andro440 написа: Нищо не ми показвай ,ако не е твое дело ,,тези клипове ги гледам всеки ден -Колко да е мое дело фабричното изпълнение, за което ти твърдиш, че компресорът ти го нямал. В случая не става въпрос за направи си сам, а за това да знаеш какво имаш и да го ползваш по предназначение. Ако при теб тази фабрична система за разтоварване не работи ще е въпрос на ремонтирай сам, което разбира се не е задължително.
Успех!