• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 26
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
lexus ct200h - специалист
Можел е да ги излъска до блясък, ако е искал, след като му се плаща надник. Оставил на човека една стара леща на резака и и намачка всичките тръби. Заостри ги като копия и никакво почистване отвътре на сряза дори и след като му направих забележка. 22 са направени да пропускат като 18, 18 като 15 и т.н.

Прикачен файл

20170120_165918.jpg

Прикачен файл

20170120_170046.jpg

Прикачен файл

20170120_170135.jpg
Всички тези тръби са стари.

Прикачен файл

20170121_140341.jpg
Сега вече е сухо, нали? Не гедай тези снимки, а онези от разкъртването. Антифриза беше отдавна. От него е и синьо-зеления окис по тръбите.А и не забравяй, че е разреден на - 10. След него колко вода мина. Нали имаше мнение, преди да налея отново пропиленгликола да промия щателно. Та минала е и вода от там.
владислав pavlov написа:
Този сезон като ходих до лексуса чух ,че се хвали чв замазал тръбите с много як теракол.
Ето го проблема: различно топлинно разширение, което е отсубнало споика,беше предупреден да си купи и сложи изолация.
Е досвидяло му се.
За теч се съмнявам, при ремонта на етажа е демонтирал радиатори,и при пълнене все се е скръндзин, никога не е пълнил като хората.
Не може да се очаква друго от човек търговец на четири колесна скраб от италия.Стремеики се да преебе клиента.
Всички сме ги псували!
Нещо да ви споделя: Антифриза който е пълнил бил го донесъл от Италия източен от коли, страшен бил!
Затова обичам да работя с Мутри: колко струва-толкова, но ако не работи дупе да ти е яко.
С уважение към форума:
Владислав Павлов
Майстореее...Защо чак сега говориш за това разширение, ами не си го предвидил? Тук не това е проблема, ЛИПСВА ПРИПОЙ. Тази изолация защо клиента да си я слага ако е належаща. На старата баба така ли ще кажеш? Бабо тук си сложи от еееей оная изолация. Е да, обаче тук е сложена, и то от твоя човек, и е жалко, че не знаеш. Крака те болял и не ти се качвало до горе...и какво ли още не...за богати клиенти сънуваме. Тоя як теракол защо не дойде да си го разбиеш ти, както си е редно по всички писани и неписани закони? Е точно за вкъщи никога нищо не ми се е свидело, изопачаваш нещата за да придобиеш симпатии. Изрично ти беше казано, че радиатори не са сваляни, а ти тук пак се правиш на интересен, пред хора, които не те познават. По показна лъжа от това няма. Човек без чест и достойнство. Какво значи да не напълниш като хората и да се скръндзиш? Скръндзавия си ти, и по тоя начин ме обираш. Домъкна от някаква къща изостанал или откраднат пропиленгликол, твоя си работа, не знам. Наля минимално количество, което стана на каша в РС. Бил го докарал на -10. Ха, ха. Едва ли имаше и -5. Още при пускането термопомпата даде на късо и изгърмя. Релета били...Постоянно ми говореше, че аз не го интересувам като клиент, ами искал да направи показно на брат ми и приятели, термопомпа към камина и да ги зариби с новия му бум. Е да ама не. Лека полека хората те усетиха. Ако си отворя устата при брат ми какви извръщения си правил и колко хиляди левове си източил с твоите уж грешки, ама не обръщам внимание. Викам си, като има, да дава. Не наводни ли и там цяла къща на 3 етажа с твоите тъпи хрумвания. За това те кръстиха Водородкин, защото измисляш само тъпотии. Хората го плюят, той си мисли, че дъжд го вали. Четири колесна скраб...Стремейки се да преебе клиента...Без дори да осъзнаваш, тук ти лъсна манталитета и начина на мислене, след като никога не съм търгувал с теб и ти няма как да знаеш това. Просто си си такъв. Шефа на фирма ^ДАЙ^,не съм я кръстил аз така, играе на прееби другарче. Така, пълних до горе и обезвъздушавах по-добре от спирачки, следейки нивото в РС и допълвайки едновременно до средата. Ок ли е? Това по твоя заръка три месеца с бебе в стаята. Подигравка ли?.. Ми не, защо да е подигравка? тоя не е мутра, нито пък банкер. И това ли е ^ок^? Антифриза бил от ^италия^ с малка буква. В милано работих в сервиза срещу нас и бившите ми колеги са ми дали по-читав годен за проби антифриз. И никой не е казал, че е страшен, оцветительо. Не виждам къде е проблема. След като ти казах за теча ти не дойде да го оправиш, ами казваш ^наливай^. Питам те, от къде да си купя пропиленгликол, каза ми. Отивам, купувам, наливам. Дори не дойде да ми дадеш помпата за наливане, за да се изкефиш как ще разтворя тавана и как бебето ми ще измръзне. В гаранционен период и това ли е ^ок^? А това ^досвидяло му се^ се отнася единсвено за теб. След като са ти дадени парите предварително, което хората да кажат, не знам дали някой го прави все още, ти се чудиш от кое да орежеш и на края се получава един Трабант без екстри, който не след дълго рухва в страни от пътя. С две думи> дадох ти 5000 лева за нещо, което не работи и ми причини щети за най-малко още токлова. За какви преебавания, антифризи, пълнения, изолации, нива, обезвъздушаване и тем подобни ми говориш? Къде си ти в цялата тая катафония и къде са парите, които ти трябва да донесеш, мутренски майсторе?
И не се прави на Галилео Галилей и престани да се съмнявш все още за теч. Констатирано е и е факт.
Много добре се получи, че шефа на фирма "ДАЙ" с адрес в космоса, господин Водородкин, сам се нахендри тук в "Съдебен спор". Нека хората да обсъдят кой прав, кой крив и да се произнесат за сумата, с която би могло да се обезщети тази мизерия. Да не говорим, че има и морални щети. Бебето е родено на 14 октомври.
Последна промяна от lexus ct200h на нед яну 22, 2017 12:21 pm, променено общо 1 път.
Ето ти тръби в изолация, ето ти тунел с голям дебит, ето ти шаване при разширение, ето ти "забравена спойка".

Прикачен файл

20170121_195423.jpg

Прикачен файл

20170122_022426.jpg

Прикачен файл

20170122_022556.jpg
Какво се получи? Май всяка дума на изпълнилия системата е лъжа?
burkov написа:
владислав pavlov написа:
Сивтемата работи един сезон и всички връзки бяха видими.Разхода на енергия превъзходен.Течове и проблеми нямаше.
Аз мисля че това е показателно дали р имало теч. От снимките обаче, не разбирам виден ли е проблема.
Видим не, ами очеваден. "Системата работи един сезон"- и е така, и не е така. Миналата зима бяхме в Италия, бяхме за малко и тук. Да, пускали сме я, но първо: не толкова интензивно, колкото тази зима, второ: въпросната стая нямаше врата и беше опакована с найлони, за да не духа през покрива, така, че дори и да е имало някакъв теч, то той не е отчетен и евентуално би засъхнал и трето тази система така и никога не беше проверена. Ако си чел по-нагоре би разбрал, че обилната загуба се явява в следствие на не на място монтиран гръмнал обезвъздушител, на който изпълнилият системата не му е дал да диша (затегнал му е капачката).
maleeeestrax написа:
:rock: От както се появи човека изградил инсталацията лексуса не влиза .Тук нещо намирисва. :rock:
Отмириса ли ти се сега?
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 26

Тема "локално парно губи мистериозно течност" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: