• 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 198
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
yangi - специалист
Мерси много. Как се качват снимки, че нещо не мога да хвана идеята?
yangi - специалист
Не бях се заглеждал, че UC3845 била от 0 до 70 градуса работна температура. Обаче има тестове, че до -20 работи. За предпочитане е да се използва UC2845 (-40 до +85), но по-трудно се намира.
АБВ потребител - специалист
Като пишеш точно под полето има надпис- прикачени файлове,чукаш там и излиза надпис- добави файлове,натискаш там и търсиш въпросната снимка и публикуваш.
АБВ потребител - специалист
На минус 20 аз предпочитам траф. :)
Последна промяна от АБВ потребител на пет фев 16, 2018 6:44 pm, променено общо 1 път.
elektrozen - помощник
yangi написа:
Ще се радвам да коментираш написаното.
Да коментирам, ама какво...ти си написал цял ферман :)
Давай конкретни въпроси пък ще коментираме. И не знам защо си се захванал с елементи от али-то, но избора е твой.
yangi - специалист
От aliexpres имал ли си проблеми с елементите?
plamen6703 - майстор
Няма проблеми с частите от "али-то", има предизвикателства, които ти се налага да преодоляваш като закупиш части от там :cool: :partyman:
yangi - специалист
АЗ доста съм пазарувал от там и да чукна на дърво не съм имал проблем, а и цените на някои неща са в пъти по-ниски.
yangi - специалист
Конкретно, с E55 с 4 половинки дали биха се получили нещата? Ток 130-140А. ПВ 30-40%.

Драйверния траф го пренавих, като използвах тефлонова лента за междуслойна изолация (не поема влага, като хартията, а и се вдигна диелектричната якост между намотките). Наистина бях объркал една навивка за управлението на единия транзистор.
plamen6703 - майстор
Пробвай да пазаруваш от тук http://www.comet.bg/?cid=7 спестява преодоляването на излишни предизвикателства :wink:
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 198

Тема "Изработка на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: