• 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 154
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
edemy2001 - специалист
Тези дни, поради повечко свободно време се занимавах с едно микро вятърно генераторче. Тук съм писал и съм сложил снимки за него.
edemy2001 - специалист
Пропуснах в предния пост да кажа, че създадох с него - демек микрогенераторчето, "НОВА ТЕХНОЛОГИЯ EDEMY"! В клипа е доказателството за нея! :-D :lol: :shock: :wink:

Тани - модератор
Еее какво стана ! Вие претендентите за Нобелова награда никнете като гъби след дъжд в този форум :-D :-D

ПП Явно скоро е валял радиационен дъжд.

ППП Аааа... или според последните проучвания , пушите повече от нормалното и ви се подобрява мозъчната дейност :lol: :lol:
6osi6 - майстор
Точно така Тани, бравоо :-D Поддържай огъня докато Кунчев излезе от затвора и запсува всички наред.
dj_marti79 - специалист
Евгени недей така, това според мен си е кражба на интелектуална собственост. mladomo ще вземе да те засъди за кражба на авторски права. Преди той да го изобрети кога ка се въртяли генераторите при 6km/h :lol:
edemy2001 - специалист
Марти, имам и ново "изобретение" към вече упоменатото изобретение! Вентилатора на клипа се върти от тока на фотоволтаичния панел, да ама защо трябва да "отива на вятъра", вятъра създаден от него!? Сложих на генераторчето за товар парче светодиодна лента - много хубаво свети! :supz: :-D :lol: :shock:
dj_marti79 - специалист
=D> много яко. Освети със светодиодната лента панела и ще стане 4-стъпално перпетууммобиле :lol:
edemy2001 - специалист
Да докладвам на съфорумците за резултатите на това микрогенераторче! Преди няколко дни тук при мен имаше вятър със скорост около 7 м/сек. Измерих 12 вата при тази скорост. Между другото последния вариант на генераторчето е с 16 неодимови магнита на двата диска на ротора ф10х8 мм.
tgv - специалист
edemy2001 написа:
Да докладвам на съфорумците за резултатите на това микрогенераторче! Преди няколко дни тук при мен имаше вятър със скорост около 7 м/сек. Измерих 12 вата при тази скорост. Между другото последния вариант на генераторчето е с 16 неодимови магнита на двата диска на ротора ф10х8 мм.
Рапорт даден, рапорт приет. А как ще поливаме пипера :?
П.П. Те, Великите Холандци отдавна са го измислили, как да не удавят пипера. На нас ни остана да сме контра. :-D

ППП Ааааа.... не е ли време за темата Ветропомпи. Или да изчакаме Младото.... :-D
Привет на всички.
Защо изоставихте темата?
Оставете ги критиците да си критикуват.
Качвайте снимки идеи давайте.Ето един лесен начин или поне така изглежда.

http://www.youtube.com/watch?v=P5I2JCwl ... re=related
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 154

Тема "ветрогенератор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: