• 1
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 103
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
rcmodeli - специалист
kabel96 написа:
Не виждам смисъл да се купуват драйвери от чужбина при условие че има качествени нашенски с гаранция и поддръжка на добра цена.В момента събирам три табла и едното заедно с моторите излиза към 4000-4500 лева.За Z оста трябва спирачка задължително освен ако винта не е с стъпка 2мм.Към края на седмицата ако съм готов ще сложа и снимки.За колекторните се слага по мощен чип и задължително предпазител но е кофти на външен вид.

Ще чакам снимките да видя как се получава..
Filomatis - специалист
kabel96 написа:
Не виждам смисъл да се купуват драйвери от чужбина при условие че има качествени нашенски с гаранция и поддръжка на добра цена.В момента събирам три табла и едното заедно с моторите излиза към 4000-4500 лева.За Z оста трябва спирачка задължително освен ако винта не е с стъпка 2мм.Към края на седмицата ако съм готов ще сложа и снимки.За колекторните се слага по мощен чип и задължително предпазител но е кофти на външен вид.
Може ли да посочиш линкове към наши производители на драйвери?
kabel96 написа:
Колега би ли посочил някакви координати на нашенски фирми за серво управления, Благодаря.
Filomatis - специалист
Колега би ли посочил някакви координати на нашенски фирми за серво управления, Благодаря.
Явно е забравил колегата кои са тия фирми. :)
MrMurdjo - майстор
Аз знам една българска, но само това. Не съм контактувал с нея.
http://www.eta-17.com/
Колега Filomatis, с голям интерес четох твоите постове за плазмата надявам се че си работи и не ти създава ядове.
Относно управленията за серво мотори, преди много време си купих един инвертор от една фирма "Електоинвент", те произвеждат и такива управления за цени нямам информация но ако качеството е като на инверторите заначи са супер, инвертора го имам от 96г. и досега никакви ядове.
Поздрави
rcmodeli - специалист
За тези неща от горната фирма драйвер за 2
сервооси в един копрус. Захранване 220VAC-1PH/3PH.
До 1 kW на всеки канал. Управление по step+dir или
CAN. Кабели – силов и енкодерски по 5 м (2бр) серводвигател
400W/3000rpm/1.27Nm/2500pp (2бр) серводвигател
400W/3000rpm/1.27Nm/2500ppr/спирачка (2бр) серводвигател
800W/3000rpm/2.39Nm/2500ppr. (1бр) =4351лв с ддс
kabel96 - специалист
С малко закъснение.Ориентировъчни цени до 400 вата -350 лева до 1.2 киловата 460 лева.
http://electroinvent.com/?products=prod ... out-tabs-2
rcmodeli - специалист
С малко закъснение.Ориентировъчни цени до 400 вата -350 лева до 1.2 киловата 460 лева.
http://electroinvent.com/?products=prod ... out-tabs-2

Колега, а дали предлагат и мотори запознат ли си, че само драйвери намерих?
  • 1
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 103

Тема "CNC електроника, управление на стъпкови и серво мотори" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: