• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
jacc
Здравеите бихте ли ми помогнали имам жание да си направия бюро за компютър от стъкло и в сащото време доста красиво и елегантно. Идеиата ми е да се сложе неоново осветление и нощно време да свети. Но тук идва проблема не знам по какав начин мога да захвавна самите парчета стъкло така че да станат здрави. Помогнете ми с ниякаква идеиа по този вапрос. Или ако има ниакакви саитове ще бада благодарен. Малко нестандартно нооооо :roll: .
БЛАГОДАРИЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
masteradmin - майстор
Виж тази статия тя е за аквариум но немисля че няма голяма разлика. просто само стъкло и соликон. Има специален силикон само за стъкло.
velsi - Почетен майстор
Според мене по-важното е не с какво ще го залепиш, а каква ще бъде конструкцията. Тя трябва да е такава, че да се получи здраво. Макар и крехко стъклото иначе си е доста здрав материал. Не само дизайна трябва внимателно да се обмисли.
jacc
Здражейте с силикон 6е стане и то стъкларски но идеиата ми е да има и равчета коите ще се захващат само от едната страна на стъклото. и там ми е проблема не снам по какъв начин да ги захвана и тях за краката и горниа лист стъкло е иасно повече безцветен силин и готово но рафчетата няма да издржат.
masteradmin - майстор
Виж този шкаф ми е в кухнята правил съм го сам - само от стъкло и силикон. Рафтове са пълни с чаши и чинии и няма проблем. Не можах точно да разбера каква ти е идеята дай чертеж.

Прикачен файл

SA400513.JPG
SA400513.JPG (66.06 KиБ) Видяна 7538 пъти

Прикачен файл

SA400519.JPG
SA400519.JPG (72.42 KиБ) Видяна 7538 пъти
Стефан - майстор
jacc написа:
Здражейте с силикон 6е стане и то стъкларски но идеиата ми е да има и равчета коите ще се захващат само от едната страна на стъклото. и там ми е проблема не снам по какъв начин да ги захвана и тях за краката и горниа лист стъкло е иасно повече безцветен силин и готово но рафчетата няма да издржат.
Мастер, сигурен съм, че пак ще ме нападнеш. Но определено този правопис не ми харесва!! А на теб? За последен път настоявам, създай раздел, в който гостите да пишат. И да има забрана да пишат в другите раздели. Това само ще помогне, разбери го!
jacc
Mnogo sory za greshkite. Niama poveche.
Da mina na temata napravih edno chartesche gore dolu davascho predstava za biuroto.
velsi - Почетен майстор
За, правописа съм съгласен. И мене ме дразни. Но който е неграмотен той пак така ще го напише дори и квадратчета да му направите като в първи клас. Проблема според мене е другаде. Аз например, когато пиша нещо почти винаги се случва да допусна грешка. След като постна обаче я виждам и си я редактирам. Това не може да се направи, ако си писал като гост, защото нямаш тази опция.
За питащия: дай наистина някаква схемичка на това, което си замислил, за да ти бъдем наистина полезни с идеи. А за да можеш да я качиш на форума бързо и лесно - регистрирай се. Отнема наистина много малко време.
jacc
Eto i chartejcheto

Прикачен файл

Chettesh.jpg
chertesh
Chettesh.jpg (30.23 KиБ) Видяна 7517 пъти
velsi - Почетен майстор
Мда. В общи линии ясно. Само, че тези рафтове трябва задължително да имат стъкло и отзад, което да ги държи във вертикална посока. Иначе няма да стане. И хаиде, ако обичаш отсега нататък САМО на кирилица!

Ето това имам предвид, ако ти става ясно от чертежа:

Прикачен файл

buro.jpg
buro.jpg (12.89 KиБ) Видяна 7509 пъти
  • 1
  • 2

Тема "Бюро от стакло" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: