• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
andrey75 - помощник
Здравеите, нов съм във форума.Може да я има информацията която търся но аз не я намерих, така че:Някой да знае някаква програма за проектиране на мебели? мерси предварително на всички отзовали се.
andrey75 - помощник
благодаря момчета мисля че ще ми свършат работа,мерси отново. :-D
velsi - Почетен майстор
Ако успееш да подкараш някоя и я разучиш дотолкова, че да ти върши наистина някаква работа сподели тука, защото аз изтеглих няколко от тези, които е дал админа, но две от тях са пълна боза, а третата, която изглежда по-истинска не можах да подкарам.
jarrett - помощник
Карай на AUTOCAD тя става за всичко....
inkovsv - специалист
AUTOCAD е много тежка програма.
Харалампи - специалист
С Аутокад има да страдаш като дойде време за монтажа. Специализираните програми се грижат да не се допуснат елемнтарни грешки. Виж тази програма, вече сме коментирали различни рпограми, но тази ми е любимата.

http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... c&start=15
jarrett - помощник
Аз Woody 2.0 не можах да я подкарам, може би архива е повреден..
Аз познамам повече CAD затова и нея ползвам, за тежина..ако ти е слаб компа ползвай по стара версия на кад, иначе по прецизна програма в чертането не съм срещал ...признавам че що се отнася до визуалните ефекти като 3Д там е малко сложно при нея, но грешки при чертането...изключено ако можеш да работиш с нея, лично аз проектирах няколко мебели и съм доволен, идеална е за архитектурно чертане, тя всъщност основно за това е направена..
Харалампи - специалист
jarrett написа:
но грешки при чертането...изключено .
Най-елементарното нещо което се бърка с AutoCad е че забравяш дебелината на ПДЧ-то и Като ти нарежат материала ... по-тънкото е когато имаш и дебели кантове. И аз използвам AutoCad, но за други работи. За Мебели - Woody
  • 1
  • 2

Тема "проектиране" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: