• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Здравейте трябва ми компресор за да помпя плажни дюшеци омръзна ми с тези помпи .Какъв да си купя обокалям магазините има много компресори ама са много шумни . какъв да си купя ???
iva6ki - специалист
Не пишеш в кой град си ,но в метро има мини компресорчета
с много накрайници на прилични цени а повечето наистина са
шумни понеже вкарват много по обем възух от колкото като налягане.
От Бургас съм .Прав си в Метро има но са много шумни съседите ще ми правят забележка за шума.
pavkatay - майстор
Кои съседи,бе човек? На плажа ли? :?
Магазина ми не е точно на плажа и ако е много шумен ще имам проблем от почиващите и съседите .
pavkatay - майстор
Аааа и ти си 'гаден търговец' (тук такива не се толерират) :-D
А иначе имаше тема за компресор от хладилник-преработка. Те са по-безшумни(поне докато са на хладилника).
Такива уреди като твоите могат да се надуват с приспособленията,които са предвидени за тези надуваеми легла от телешопа(гостите пият и спят вкъщи), но се съмнявам,че и те са безшумни.
БориславМ - специалист
Аз си помпя дюшека, плажните топки и пояси от гумите на колите и камионите. Бързо, тихо, с добро налягане... :lol: :-D
iva6ki - специалист
За компресора не се бях етил той ще ти е идеален както
спомена колегата
a_nikolov - специалист
Някъде продаваха и компресори горе долу с размерите на винтоверт, но едва ли са достатъчни като мощност и капацитет на батерия. Виж за в гаража да си повдигнеш леко гумите на велосипеда ако няма ток или не ти се помпи с помпа ще е удобно.
Някой виждал ли е скоро такива компресори?
Последна промяна от a_nikolov на пон фев 21, 2011 11:31 am, променено общо 1 път.
  • 1
  • 2

Тема "Компресор за въздух за плажни дюшеци и лодки ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: