Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Our - напреднал
Почвам да си правя работилница. Мислех, че ще ми излезе без пари, ама вече дадох някой лев. На терасата ще е и ще сега инсталирам покривало да не мокри като вали. Мисля да си направя тази маса : http://www.youtube.com/watch?v=uFpeNVO80kY без стойката отзад и некво рафтче от нещо като фазерче + дъска на стената за инструменти ... не ми идват други идеи за сега :) Ако имате някаква по креативна идея - казвайте, взех доста от форума до сега :D Ще пусна снимки в процеса :)
ZEDYCUS - майстор
Трябва да ти кажа, че без пари работилница дори на терасата не става. Това ти го казвам от собствен опит. Аз също майсторя на терасата и не само. А и инструментите които вземеш все няма да са достатъчни. :-D Така че прецени какво ти трябва като материали и инструменти и си ги купи. А все от някъде се почва. Масата изглежда добре на клипчето. Поздрави.
Our - напреднал
Не, аз инструменти си имам :) Нищо че днес си купих още, знаете как е :) Искаше ми се самата конструкция да ми излезе от попаднали оттук оттам неща, ама не стана :) Бая пари дадох макар и само за летви, плоскости и фазери :) Че и конструкция да затворя терастата трябва да правя, че тя отворена - не е остъклена :)
ZEDYCUS - майстор
Не я затваряй нацяло, остави си някъде възможност да влиза въздух, особено ако имаш и изведен климатик там. Аз моята я остъклих една част отстрани със син поликарбонат(да не се дразнят съседите от ляво и дясно -панелен блок съм) и отпред не цялата със стъкло да не навява дъжд.
Our - напреднал
Аз взех покривало за дъжд. И ще го закачам на кукички с дюбели като вали, в останалото време ще го няма ... малко кърпена работа, ама за сега май нямам друга възможност :)
Our - напреднал
Готово - ето снимки, ако някой иска да види какво доизмайсторих в крайна сметка :)

Маса, скована от мен - не е нещо невероятно, но стана стабилно.
Само основата на масата
Основата под друг ъгъл
Табло за инструменти. Яко пирони :D Ама кво да се прави :) Доволен съм
Таблото и държачка за свредла
Целият пейзаж в едната част
Отстрани прозорче
Лампа, току що пуснах, въобще нямаше ток на тая тераса :D
Рафтче с маса за рязане от другата страна на терасата.
Рафтчето под друг ъгъл
Пак рафта отблизо.

Всичко правих аз. Освен масата за рязането, която също беше на части, че я сглобявах цял ден :D Даже ток нямаше, лампата малко изкормена, ама нали свети... Не е професионално изпълнение, ама то и мястото ми е доста малко :) Забравих да снимам устройството против дъжд :) Ама ще снимам и него и ще го постна :)
kiss9402 - специалист
Браво много добре е станало. Пожелавам ти много творчески проекти.

Тема "Работилница" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: