• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
hanks - помощник
Искам да си направя лодка за риболов.Та мисалта ми е по запознатите от вас дайте акъл какво дистанционно да си взема обхвата трябва да е минимум 70 80 метра.Нещо по евтино.
2v6 - майстор
hanks написа:
Искам да си направя лодка за риболов.Та мисалта ми е по запознатите от вас дайте акъл какво дистанционно да си взема обхвата трябва да е минимум 70 80 метра.Нещо по евтино.
Радиоуправляеми лодки има по 30-40 лева в магазините за детски играчки :idea:
Ако не са ти достатъчни като товароносимост може да им ползваш радиоуправлението и задвижките :wink:
hanks - помощник
2v6 написа:
hanks написа:
Радиоуправляеми лодки има по 30-40 лева в магазините за детски играчки :idea:
Ако не са ти достатъчни като товароносимост може да им ползваш радиоуправлението и задвижките :wink:
Мерси колега а интересува ме понеже на тия модели обхвата им е до към 20 30м как може да се увеличи до към 70 80м ,с друго дистанционно или?
hygro - майстор
Ето Емо как решава този въпрос :lol:

Изображение
hanks - помощник
hygro написа:
Ето Емо как решава този въпрос :lol:

Изображение
Да направя по голяма антена? Неможе ли да взема направо чинията от Булсата :lol: (базикам се)
Не е ли по добър вариянт едно дистанционно за 70 80 лв. или и това работи?
karamundi - специалист
далече си от софия но ако имаш път насам има един магазин на спирката на трамвая на автогарата на овча купел зад телефонната централа само за такива работи доколкото видях в движение
emil_v r - майстор
Но как се лови риба с такава лодка, и колко голяма е тя ?

Познавам методите - срекме , мрежа , тротил , въдица сляп кош.
за първи път чувам за това .
Рибата няма ли да завлече лодката из храстите , и как става засичането ?
Харалампи - специалист
Ще пуска стръвта точно на захраненото място с нея. И аз съм си го мислел това. Интересно дали е измислил механизъм за пускане?
hanks - помощник
Харалампи написа:
Ще пуска стръвта точно на захраненото място с нея. И аз съм си го мислел това. Интересно дали е измислил механизъм за пускане?
със серво машинки
velsi - Почетен майстор
Аз мога да ти дам един такъв съвет: регистрирай се във форума Моделистика. Освен, че хората там са супер компетентни по тези въпроси има раздел "Борса", където можеш да си намериш истинска радиоапаратура, нова или употребявана, точно за твоите нужди и на добра цена.
  • 1
  • 2

Тема "Радио управляема лодка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: