• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
PPP - специалист
Някой има ли идея за простор, който да се монтира под прозорец, но да се прибира по някакъв начин, когато на него няма пране?
С това малко жилище без тераса не знам как ще се оправям с прането. :sad: Ще монтирам сгъваем простор в банята, но не ми се иска всеки път като се къпя да трябва да събирам прането... :sad:
vanko68 - специалист
Като е отвън,за какво му е да се прибира?
PPP - специалист
vanko68 написа:
Като е отвън,за какво му е да се прибира?
Ами за да не дразни комшиите със стърчащи прътове...
PPP - специалист
solo5 написа:
Изображение
Стенен сгъваем простир

Google info

Google info 2
Много благодаря! Това ми харесва, само се безпокоя дали е надеждно като задуха вятъра, да не падне барабар с прането на главата на някой минувач...
romanpm - майстор
Може да се монтират ролки с въже при възможност , с цвят на стената да не се забелязват , ние така имаме един прозорец и 15 м простор който на белия фон е незабележим , е да когато няма пране :? :)
karamundi - специалист
направи си го от материали за ал парапети и ще изглежда добре за да не дразни комшиите пък и не ръждясва
PPP - специалист
karamundi написа:
направи си го от материали за ал парапети и ще изглежда добре за да не дразни комшиите пък и не ръждясва
Как се монтират тези ал. парапети, трябва ли да се пробива цялата стена? Защото блокът е нов, а цветовете на външната стена са яркочервено и жълто. Страх ме е, че ако направя големи дупки, няма да мога да боядисам после в същия цвят...
PPP - специалист
romanpm написа:
Може да се монтират ролки с въже при възможност , с цвят на стената да не се забелязват , ние така имаме един прозорец и 15 м простор който на белия фон е незабележим , е да когато няма пране :? :)
Къде ги закачихте тези ролки, 15 м ми се вижда много?
karamundi - специалист
PPP написа:
karamundi написа:
Как се монтират тези ал. парапети, трябва ли да се пробива цялата стена? Защото блокът е нов, а цветовете на външната стена са яркочервено и жълто. Страх ме е, че ако направя големи дупки, няма да мога да боядисам после в същия цвят...
правят се дупки по 6.5мм само без да разваляш нищо
  • 1
  • 2

Тема "Сгъваем простор за прозорец" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: