Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
world_explorer - специалист
Е и аз да се престраша да пусна една тема :wink:
Значи тази масичка я направих преди една година и си я ползвам често. Удобна е за четене на книги от лаптопа - това беше и идеята. Може да се ползва и за сервиране на закуска, кафе в леглото на жена, приятелка, гадже :-D
Дървенията я взех от Бриколажа и ми излезе около 30 лв. заедно с видите. После малко лак и това май е всичко.
А да височината на крачетата е според големината на корема :lol:

Прикачен файл

3.jpg
За натягане сутрин рано
3.jpg (68.97 KиБ) Видяна 5414 пъти

Прикачен файл

2.jpg
За четене
2.jpg (69.83 KиБ) Видяна 5414 пъти

Прикачен файл

1.jpg
Масата
1.jpg (72.24 KиБ) Видяна 5414 пъти
bullet - специалист
Бая са високи крачетата :lol:
Тани - модератор
То си зависи от човека :lol: :lol: :lol: , може да се окажат и ниски!
romanpm - майстор
:) Това е моята маса с която нося сутрешното кафе на скъпата ми половинка , но е купешка и e много лека , въпреки това се надявам че не е сложно да се направи :?

Прикачен файл

DSCF5683.JPG
DSCF5683.JPG (101.05 KиБ) Видяна 5218 пъти

Прикачен файл

DSCF5684.JPG
DSCF5684.JPG (103.24 KиБ) Видяна 5218 пъти
Браво. Харесват ми слънчогледите. Наистина добра идея. Ще търябва да се поправя.
zmeios - специалист
world_explorer, понеже ми се струва че точно като мен си лаик в дървообработването...

Тази "дървения" дето я взе от Бриколаж, как и докараха извитите форми? Айде, рязането с прави ъгли в магазина е ясно, ама крачетата пак там ли ти ги направиха, и как - по чертеж, по скица на салфетка... ?
Всичко е от там. Това са части за полици за стена. Крачетата с извитите форми са за поставяне на стената. Даже оригинално имат и метални планки за захващане, но не се виждат защото са от късата страна (където са захванати видите). А равната дъска е самата полица.
А между другото zmeios си прав, че съм лаик - просто един професионален дърводелец ми подхвърли идеята.

Тема "Маса за легло" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: