Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
перфоратор РТР не бие

Мнениеот andro78 на Нед Юни 15, 2014 8:26 am
Здравейте,имам проблем с перфоратор РТР 750вата,на високи обороти ми спира биенето,върти но не бие!Носих го на сервиз и ми казаха,че са му сменили износените части там го пробвахме и работеше,но след две ,три дупки и пак започна да отказва биенето!Като върна малко оборотите и бие!Някой може ли да ми каже от какво се получава това sk (25).gif ?
romanpm - майстор
Има въздушно бутало което може би изтърва на високи обороти :? износено или липса на смазка ... Аз съм намирал счупено
andro78 написа:
перфоратор РТР не бие

Мнениеот andro78 на Нед Юни 15, 2014 8:26 am
Здравейте,имам проблем с перфоратор РТР 750вата,на високи обороти ми спира биенето,върти но не бие!Носих го на сервиз и ми казаха,че са му сменили износените части там го пробвахме и работеше,но след две ,три дупки и пак започна да отказва биенето!Като върна малко оборотите и бие!Някой може ли да ми каже от какво се получава това sk (25).gif ?
Някой няма ли отремонтиран втора ръка подобен перфоратор?Да си купя,но поне да е от някой майстор :?
fox_vt - майстор
Смажи отгоре през капачката обилно със грес и гледай да не е много гъста.По високо температурна да е.Щом на ниски обороти бие а на високи не то вероятно нямаш "компресия" иначе ако е друго никак няма да бие.И да ако е износено бутало или цилиндър няма оправия.

Тема "перфоратор РТР не бие" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: