Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
iavord - специалист
Здравейте,

Решил съм да си правя параван в банята, но не знам откъде могат да се намерят алуминиевите профили, от които по фирмите правят душкабини, паравани и т.н. Идеята е за плъзгаща система от 3 части с акрилни или поликарбонатни плоскости.
Моля, ако някой знае склад в района на Варна да даде някакви координати.

Поздрави на всички!
stiv1961 - майстор
Виждал съм ги в складовете на ,,Вайспрофил"или ,,Хендел".Провери в складовете им.Ето ти линк за Варна:
http://www.hendel.bg/?menu=stores
новия12 - специалист
привет колега.. миналата седмица видях в АЛАТИ готов параван от три сгъваеми части с алуминиеви профили и полупрозрачна зърнеста пластмаса с панти готов за стенен монтаж... беше на промоция на цена 12 лв.. бая го поразгледах...??? дори го разгънах за да видя пантите как се държат... добре си му е всичко...дано да съм ти полезен с тази информация...
Делян - специалист
Можеш да провериш и във фирмите за парапети. От една такава ми обадиха цена за изработка на параван колкото обикновена душкабина. Предимството е обаче, че всичко е по твои размери. Фирмата идва на място, взема размера, изработва паравана и монтира. В последния момент обаче аз се отказах, тъй като нямах достатъчно време да изчакам цялата тази процедура и затова минах на готова кабина.

Тема "Профили за душкабини - откъде?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: