нед фев 21, 2021 10:41 pmsstefanov написа: Кое да стане?Е как кое. Икономията на ток.Ето този принцип сигурно използват Фрониус в инверторите на батерии.

нед фев 21, 2021 10:41 pmsstefanov написа: Кое да стане?Е как кое. Икономията на ток.Ето този принцип сигурно използват Фрониус в инверторите на батерии.
вт фев 23, 2021 9:16 amsstefanov написа: Къде видя икономия? Прочети пак учебника.Е как става тогава?? Нали се вижда че, при добавяне на кондензаторите , тока на потребление пада, при един и същи ток на изхода на трансформатора.Товара е индуктивност и капацитет от първичната страна. Ако протича по голям ток на потребление , нали амперметъра ще го отчете. Нещо не сващам. В учебника така е написано ,че само автора разбира какво е написал.
нед фев 28, 2021 11:05 amАБВ потребител написа: В учебниците пише, но за Cos-Ф =1. Това ми е ясно.Аха, ясно. Стефанов те праща на грешния учебник. Верният се казва "Тригонометрия". Като стигнеш до 1256 страница ще разбереш кога Cos-Ф е >1.Мен ме интересува Cos-Ф >1.
нед фев 28, 2021 3:21 pmАБВ потребител написа: Ето го поредния присмехулник, където и на него не му са ясни някой неща. Я погледни внимателно на графиката където си я дал къде пише 90 градуса. И 1/2 Пи какво означава??? Да не би да е по малко от еденица-АА. И тогава тръгвай да се смееш на някого.Ами на 63 стр. в тригонометрията пише, че една окръжност (360 градуса) е 2Пи радиана.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: