Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
hakama - специалист
Привет,
Искам да си направя аромалампа.
Проблем ми е садината в която се нагрява течността (масло+вода) , обема й трябва да е някъде 50-100мл според мен.
Знам че се продават за 7-10лв, но не всяка е добра, не бива също така да е близко пламъка до чашката и пследната да е с малък обем.
Мислех и как да я направя с горене до определено време, засега се сещам само за чаена свещ която и остава още 1 или 2 часа живот (водят се 4 часа да горят) , в нас имам един куп ще експериментирам.

Идеята е да не се запаля някоя вечер :-D
Малко снимки
http://magazin-kozmetika.com/images/obj ... ect_71.jpg

Това ми допада като идея :

Изображение
mladkal - майстор
Това, което ти допада като идея ми наподобява на лъжица(супена) засукана,а в основата нещо стъклено за държател на чаената свещ. За 5-10 лв се лишаваш от направата на такова нещо...Ако искаш да е нещо лично, авторско тресни 2-3-....8 ..10водки(ракии, уискита и т.н) и може да получиш творческо озарение...
Всичко, което ми идва на ум е далеч над бюджета на китайските си братчета... Отделен е въпроса за твоята ценова бариера и мерака да си го направиш сам/а.

Късмет
Spokoiniq - майстор
Tова дето ти допада като идея е мечтата на пропадналия наркоман, заеби тоя дизайн. [-X
pavkatay - майстор
Spokoiniq написа:
Tова дето ти допада като идея е мечтата на пропадналия наркоман, заеби тоя дизайн. [-X
:lachtot:
освен това тази свещ как ще опушва 'уреда' -не е истина
новия12 - специалист
:lol: :lol: :lol: това с мечтата на наркомана ми хареса... а и с водките също... аз веднъж след 5 - 6 водки се престраших да отворя един 10 мегапикселов фотоапарат и да му оправям механиката на оптиката - щото от предишните водки го бях изпуснал с извадена оптика... малеееее чак на сутринта осъзнах в кво се бях забъркал... та даже вечерта и лентовите кабели съм наместил... абе бяха останали едни малки винтчета като косъмчета - как ли съм ги развил...??? ама фотото си работи вече де ... чудя се кво ли още мога да оправям на повече водки...????

Тема "Аромалампа - идеи за изработка?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: