Колеги някой може ли да помогне? ПОради ограничен финансов бюджет за нова кухня се принудихме да си я правим сами. Намерихме познат който да ни я разчертае и оразмери и вече ние да я занесем да я нарежат и да си я зглобим криво ляво. Човекът който я разчерта го няма в БГ сега да ни обясни коя част от неговите сметки и четежи е бвл цвят коя червен коя черен. Горе долу зацепвам частично но не за всичко. Ако някои разбира от тези неща да му изпратя чертежите сканирал сам ги и да може дами напише кое какъв цвят е . Той ги е описал горе долу но не зацепвам всичко. Кои са гръб и страници на шкафчетата или чекмеджетата и кое от какъв материал да го направя. От пред ватичките са ясни гланц МДФ ..но след това....
Ако някой може да помогне ше съм много благодарен. Нека ми пише тук или на скайпа или мейла и ще му изпратя чертежитеслед това ще ги споделя с вас накойто му хареса и го устройват размерите да си направи.
Прилагам и една снимка на кухнята.
Ако някой може да помогне ше съм много благодарен. Нека ми пише тук или на скайпа или мейла и ще му изпратя чертежитеслед това ще ги споделя с вас накойто му хареса и го устройват размерите да си направи.