Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Имам куче и то изяде всичко в къщи решил съм да направя мазето за него , не е много голямо .
значи въпроса ми е с какви плоскости да се облицоват стените и добре ли е под плоскостите да се сложи стиреопор , за земята мисля да сложа ламинат.Днес ходих до един магазин и видях фазерите че са евтини , може ли с стеропор и след стереопора фазер да се сложи ??
според вас с какви материали идва наи евтино и добре ?

п.п. от гр. Бургас съм ако има майстор които е навит да помогне съм готов да си платя всичко
крум - специалист
А замислил ли си се как ще се чувства кучето, отделено от вас, самичко и затворено във влажното, тъмно, клаустрофобично мазе?
Имам една колежка, която така си затваряше кокера в гаража. Щото много и разхвърлял вкъщи, докато била на работа. Кучето превъртя за около 2 месеца.
И по цял ден виеше....
Помисли за някой по-добър вариант, примерно да отучиш кучето... Или да го подариш на някого с двор.
крум написа:
А замислил ли си се как ще се чувства кучето, отделено от вас, самичко и затворено във влажното, тъмно, клаустрофобично мазе?
Имам една колежка, която така си затваряше кокера в гаража. Щото много и разхвърлял вкъщи, докато била на работа. Кучето превъртя за около 2 месеца.
И по цял ден виеше....
Помисли за някой по-добър вариант, примерно да отучиш кучето... Или да го подариш на някого с двор.
кучето ще се оставя там докато няма никой в къщи то така или иначе е само по 3-4 часа на ден . за подаряване и дума да не става.
hygro - майстор
Yuurgen написа:
Имам куче и то изяде всичко в къщи
Тази проблем се решава елементарно. Посъветвай се с етолог. При моята кучка решението беше да я свикна да играе с дървени пръчки. Изяде половин кубик от тях, но мебелите и килимите останаха незасегнати :)
крум - специалист
:thumbs:
И аз това имам предвид.
Всеки път като оставате кучето в мазето, то ще си мисли, че е наказано. Което ще е самата истина - не го оставяте в апартамента, защото прави бели, значи е наказано.
По-добре се консултирайте със специалист и използвайте мазето по по-добър начин.

Тема "Помагайте как да направя мазето , спешно" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: