Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
misirkov - напреднал
здравеите моля за малко съвети как да са залепя бронята на опел кадет взех си уж пистолет за горещ въздух ама като незнам как?а ако ида на някои маистор наи малко 50 кинта неми мърдат помогнете с малко акъл.как се лепи с това животно много съм неук в това отношение аз просто незнам казаха ми че са е зачествало съсъ шлаив и позле награваш и ништо нестава при мен.
bavarec - напреднал
по трудното е да се свали бронята!към пистолета дадоха ли ти шпакличка?
dobromir.marinov - специалист
Забрави за пистолета.Отиди във "Всичко по 1лв"купи си 2-3 комплекта запалка с горелка, след това в железарията и вземи мрежичка като тази за комарите ,само че стоманена.Необходими са ти още отверка или малка шпатула,ножица ,клещи и поялник.
Взимаш бронята и от мрежата изрязваш ивица с размер 2х4см, слагаш я от вътрешната страна на бронята перпендикулярно на пукнатината ,загряваш мрежичката до червено ,като предварително си я повдигнал малко ,за да не стопиш бронята,след това веднага притискаш мрежичката със шпатулата така ,че да потъне в бронята.Повтаряш процедурата ,като поставяш мрежичките на 3-4см една от друга.Като приключиш със лепенето обърни бронята от лицевата страна и със поялника стапяй пластмасата в пукнатината и малко окол нея и я замазвай . След това шкука спрей и си готов.

Забравих ,преди да започнеш каквото и да било пробвай дали материала на бронята се стапя с поялник,ако не забрави за лепенето с каквото и да е.
misirkov - напреднал
здравеи благодаря за отговора а това нагряване неможе ли да с тане с пишола за горещ въздух и после с шпатулката да го замажа от вътре и отвънка
dobromir.marinov - специалист
Пистолета за горещ вуздух не може да загрее достатъчно.
misirkov - напреднал
а с горелка ставали и после с горещия въздух да загладя

Тема "ЗАВАРЯВАНЕ НА БРОНИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: