Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
fear_act - напреднал
Знам че в сайта има много кадърни потребители и отзивчиви хора затова искам да помоля за помощ.Днес на един гвоздей си скъсах жилетката а ми е много ценна.Преди време по ВС телешоп рекламираха едно текстилно лепило на прах което се наръсваше в дупката на блузата и се слагаха нарязани власинки омесени с прахта и се минаваше с ютия след което дупката се запълваше.Но сега това лепило го няма вече.Та въпроса ми е кажете как да закърпя дупката без да се вижда.Не искам да слагам емблеми и други подобни глупости.Дупката е на гърба.Моля помогнете ще съм в и много благодарен.
griffin - майстор
Доколкото знам това вълшебно лепило е топъл силикон само че вместо на пръчки е направен на прахообразно вещество ама нека и други да дадат акъл :-)
sparow - специалист
Имам подобно лепило и действа сравнително добре.Другия варянт е някой да го закърпи,от къкъв матерял е жилетката?
fear_act - напреднал
Колега sparow готов съм да си заплатя за малко количество от лепилото.Само искам да си я поправя.
Армагедон - специалист
"ценна жилетка" - качи снимка, така може да получиш по адекватен съвет, не си посочил(а) материята - вълна , памук ...
fear_act - напреднал
памучна е жилетката
Johny - майстор
Лепилото се нарича Astonish и струва 1490лв. :lol: /само дето не помня по кой курс на марката беше/.
Посипва се от прашеца/гранулки/ и после с ютията. Мога да ти заделя малко, ако не си намериш, само дето не казваш от къде си.
fear_act - напреднал
Значи много ще съм ти благодарен да споменеш цената за малкото количество от лепилото по сегашния курс на еврото.Иначе съм от Русе.Ще си поема разноските по доставката.Дупката на жилетката е окло 1.5/1.5 см за да прециниш какво количество ше ми трябва.
Johny - майстор
Безплатно, само дай координати. Дали няма да стане в писмо? На вид е като кварцов пясък, може би малко по-едро.
fear_act - напреднал
Много съм ти благодарен но ми се струва че с писмо няма да е много удачно.1-во че сигурно няма да стигне до мен,2-ро може да го помислят за антракс или хероин като видят бял прах.хахахаха.Затова предлагам да ми го пратиш в плик или найлонова кесия по еконт с наложен платеж.
казвам се Калоян Диянов Маринов гр.Русе бул.Плиска 120 ет4. ап.13. но го пусни до поискаване до някой офис аз ще отида да си го взема,защото съм през деня на работа и нензнам дали ще има някой в нас.Иначе трябва да ми го пращаш в болницата защото работя там.

Тема "Помогнете със съвет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: