Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
plamen64 - напреднал
Колеги намалете си разхода за пътуване с 50 % чрез организация за споделено пътуване. Публикувайте своя маршрут и си разделете разхода . За повече информация и публикация вижте тук : http://www.ne-patuvai-sam.com/
Ще останете много доволни.
vvventsi - специалист
Това всеки го знае че колкото хора се напъхат в едно такси по малко ще плащат щото ще си разделят парите! А също и когато няколко човека пътуват с колата на единия от тях и си разделят парите за горивото!
vk - специалист
имаше и други сайтове, но май-не получиха достатъчна популярност
www.carpool.bg
www.carpool-bg.com
www.3na100.com
според мен би трябвало яко да работят и да се споделят пътувания, но не знам как се развиха тия неща?
alien - специалист
да супер яко, особено ако съм някой изнасилвач - редовно ще пътувам извън градско, само трябва да добавят опция - да си избирам компанията по пол и години, ако може и снимка да си качи ще е идеално
plamen64 - напреднал
Това е начин да се отговори на високите цени за превоз . Всичко е до организациа и оптимзация , начин на мислене. В белите държави за това просперират . А за съжавение изнасилвачи има навсякаде ,паркове и градинки и тн . Тук поне шофьорите не са анонимни и се предполага че няма да злоопотребява .
alien - специалист
белите държави не просперират защото се возят по 2ма в кола, а защото дълги години са ограбвали природните богатсва на по малки държави (дали това не е злоупотреба?), но за съжаление през последните години банки и други големи корпорации крадяха в големи мащаби от тези капитали(това не е ли злоупотреба?) вече и по чужбина не е никак розово, но всички беди идват от кражби и злоупотреби, така че няма как да се случи нещо без злоупотреба, без значение от организацията това ще е поредното поле за изява на изродите
vk - специалист
Аленчо, не се шашкай бе човеко, няма място за притеснение.
Има хора които регулярно пътуват по дадени маршрути, сами - търговски представители, доставчици и какви ли не. Може да се използва и да се оптимизира , както казва колегата plamen64.
Може да поискаш да си покажат личните карти.
Освен, това е работа за хора които умеят да контактуват с хора, не се притесняват от междучовешките отношения. Човек разговаря, опознава пътника, какво прави, къде живее, какви са му проблемите. Няма страшно.
Да не говорим, че може регулярно да се движиш с едни и същи хора, ако ви съвпадат маршрутите и времето.
radius - майстор
Само че, ако съм в ролята на пътника, как да знам колко е малоумен шофьора и колко рискува. Че като гледам по пътищата, не са малко тия.

Тема "Как да намалим с 50% цената за пътуване" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: