Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Mapek - специалист
:arrow:
pavkatay - майстор
извинявам се. не бих се сетил, че символа, който е възприет за подновяване на обявите в раздел'продавам' може да бъде линк :ops: . супер е :2thumbs:
Последна промяна от pavkatay на чет юни 10, 2010 12:10 am, променено общо 1 път.
jameson_2001 - специалист
С мерак си го правил !
Много добре изглежда !
А плета направо кърти.
Mapek - специалист
Да конкретизирам - тези наистина мераклииски изпълнения са на брат ми. От мен са "силовите" - аз съм зидал огнището, печката и банята е изцяло мое творение /продължението на къщата върху колоните/.Към това време брат ми не можеше да забие пирон, но в последствие се амбицира и ето резултата :)
А за :arrow: - извинявайте, но по принцип предназначението му е "линк-бутон" /поне на други места, където "ъпването" не се толелира/ е така.

Ето ви по-... вариант Изображение :wink:
vailoelle - специалист
Диди :-D :lol: браво само една биричка да имаше в кофата на бунара .... :wink:
filmatoplo - майстор
Марек :) колко е дълък навеса , замислям се за подобен в двора - гледам е подпрян на 3 вертикални греди .Плетеницата и вс останало е супер. :wink:
Mapek - специалист
Филма, мисля 5-6м, вертикалните ги сложихме "на око", но са напълно достатъчно - отгоре се ходи спокойно /не подава изобщо/.
vailoelle, бунара за съжаление е бутафорен :-D , но защо "диди"?
Pecatacool - специалист
Леле, леле.... леле...мечта № 1 :shock: :shock: :shock:
А когато видях и мечта № 2 - Simson-а онемях.
:respekt:
ArturDent - Почти Безобиден
Добре направено и с мерак,
малка критика - джужетата са кичозни, но предполагам жената има пръст в тая работа.

Тема "Домашен уют ... и за приятели" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: