Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
vlado_st - помощник
какво да направя за да предпазя детето от камината досега слагах столовете пред нея обаче вече е на 8 месеца и като се засили с паяка и ги мести тази нощ съм сменил 2 стъкла защоти столовите с намесата на моя син си казаха думата моля ви помагайте незнам какво да правя вече :?
velsi - Почетен майстор
Пода около камината с какво е направен? Ако аз имах подобен проблем бих направил около камината метален декоративен парапет. При повече старание може да стане доста стилно. А след време като порастне детето просто се демонтира.
vlado_st - помощник
velsi написа:
Пода около камината с какво е направен? Ако аз имах подобен проблем бих направил около камината метален декоративен парапет. При повече старание може да стане доста стилно. А след време като порастне детето просто се демонтира.
Ас днес реших проблема като направих г образна рамка от добре шлайфани летви с височина около 4 см. и ги хванах за пода с дюбели слет което ги байцах с подобен на теракота цвят и готово.Багодаря все пак за вниманието
velsi - Почетен майстор
Хубаво, ама това дето сега си го направил идеята му е да подпира столовете. Ами като порастне малко детето и зареже паяка?! Тогава просто ще се провира под тях и пак ще търсиш решение. Моята идея беше да направиш някакъв траен парапет околко камината, не много висок, кеф ти метален, кеф ти дървен. Вие ще можете да го прекрачвате и да обслужвате камината, а на детето ще му е високо. Пък после винаги може да се махне.

Тема "какво да направя за да предпазя детето от камината" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: