Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Здравейте, предстои ми циклене и лакиране на дъбов паркет. Във форума намерих няколко мнения, но много различни. Моя избор е между следните лакове: Marshal - 25лв за 2,5кг, Sokrates - чешки, малко по-скъп; един шведски лак, не си спомням името му, но се продава в 5 литрови туби по 13 лв/кг. Има и по-хубави, но и доста по-скъпи. Дайте си мнението кой от тези или някой друг е по-добър, но с приблизително тази цена.
Osiris - специалист
Не се хвърляй толкова на вносно май имаше накъкъв български лак, който покрива много добре. Най-добре потърси фирма за циклене или дърводелец, те знаят най добре :?
EDI - майстор
Чешкия е СОКРАТ-ползвал съм за дограма, на водна основа е, за подовия им не знам.За дюшеме използвам български лак - полиуретанов на ОРГАХИМ.Струваше около 7-8 лева кутията.С една кутия покривах около 12 квадрата.Направих си по три слоя, до сега не е мръднал пода.За цвят първо минах с една ръка лазурен.
ВЗЕМИ РЕАКТИВЕН ЛАК И С ДРУГ НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ МНОГО Е ЗДРАВ ЕДИНСТВЕНИЯ ПРОБЛЕМ Е ЧЕ МИРИШЕ МНОГО А БЕ НАПРАВО СИ Е ОТРОВЕН ЗАТОВА ТИ ТРЯБВА ПРОТИВОГАЗ

Тема "Паркетен лак" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: