Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
vonam - помощник
Като за първи пост и аз да попитам нещо- решихме да разширим домът на този хубостник(порода АЛЕКСАНДЪР)
Прикачен файл:
PC181171.JPG
Прикачен файл:
PC181172.JPG
избрахме този модел
Прикачен файл:
mexico-dometop.jpg
mexico-dometop.jpg (46.67 KиБ) Видяна 3947 пъти
ето до къде сме стигнали-надяваме се до го довършим до 1-2 дена
Прикачен файл:
PC231221.JPG
PC231221.JPG (105.18 KиБ) Видяна 3947 пъти
[attachment=2]PC231224.JPG[
нещо не можем да вземем решение за цветът на кафеза?!?!?-белото нещо не ме кефи
очаквам предложения за цвят и начин на нанасяне(прахов ли ,спрей ли,що ли)
успехи

Прикачен файл

PC231224.JPG
velsi - Почетен майстор
Цвета на клетката може да подберете съобразно интериора. На папагала май му е все едно. А за боядисването обезателно прахово. Това е типичен детайл за прахово боядисване. При всякакви други начини резултата няма да ви удовлетвори напълно.
kabel96 - специалист
За боядисването провери първо някъде кое е безопасно.Папагала постоянно човърка пръчките и съм сигурен че ще олющи праховото.Никилиране също не става,на познат преди 10 години му умря папагала от пъглъщане на парченца от никела.Според мен трябва някакво безвредно галванично покритие.
Johny - майстор
Имам 4 папагала /корела/ и не бих казал, че обичат да чоплят клетките. Направи му кацалки от дърво, за да чопли тях, ако иска. Клетката е много добра. Браво! Помисли да му купиш другарче. Моите няколко пъти мътят. Успех.
Чудесна работа.Каква мрежа си използвал.
vonam - помощник
с мрежата бяха големите проблеми- ползвахме някаква стара,то беше кроене,то беше чудо (гледахме да съвпадат по хоризонтала и вертикала)
vonam - помощник
Айде още един
Прикачен файл:
Изображение0929.jpg
Прикачен файл:
Изображение0931.jpg
kaktys - напреднал
Хубави клетки,браво.Аз за моите пилци ги правя от дърво по-дебеличко ,ама те са на двора и са в по-голяма волиера.

Тема "нов дом за папагала" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: