Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
rossenboy - специалист
Здравейте колеги. искам да покажа (и съответнио да се похваля :-D) какъв душ се получи в банята.
Батерията е най-обикновена, някаква китайска. На изхода за слушалката се връзва ,,трипътник" - мисля, че беше 7 лв по железариите. За него от единия изход си връзвам слушалката, а на другия връзката за питата - ползвал съм две по къси маркучета, които съм съедини с нипел( май-така се казваше :? ) Та маркуча за питата отива в окаченият таван и после се пиказва на желаното място, като е фиксиран и на двете места - на влизане и на излизане. Питата е някъде около 11 лв ако не се лъжа. Маркуча от батерията до тавана съм го скрил в тръба за гардероб - 3м - 10 лв( тази ми е втората, че първата ръждяса, явно не е за мокри помещения. Затова втората я пръснах с прозрачен лак на спрей, да видим ще има ли полза). Тръбата е хваната с обикновената стойка за душ, като само разширих минимално отворите. А,да и слушалката е нова, да се връзва стилово :yawinkle: Общо взето само долу тройника е малко дразнещ, че е по-голям, ама аз си го крия с гъбата и не се вижда.
Горе долу това са нещата, малко по-ясно става със снимките. Ако нещо не е ясно-питайте, а може да ви хрумнат и по-добри идеи.

Прикачен файл

IMAG0073.jpg
гъбата крие всичко
IMAG0073.jpg (22.75 KиБ) Видяна 4294 пъти

Прикачен файл

IMAG0076.jpg
слушалката със стойката
IMAG0076.jpg (23.33 KиБ) Видяна 4294 пъти

Прикачен файл

IMAG0075.jpg
цялостен изглед
IMAG0075.jpg (22.61 KиБ) Видяна 4294 пъти

Прикачен файл

IMAG0074.jpg
тройника
IMAG0074.jpg (30.28 KиБ) Видяна 4294 пъти
bobyl - специалист
Браво :prayer: , ето това значи да Ви работи въображението .

Тема "Интересен душ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: