Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
caspar - помощник
Някои може ли да ми даде рецепта как да си направя сам мазилка. Знам само, че се слага (бял цимент, мраморно брашно и ц200) може да има и още нещо, а от кое по колко идея нямам. И ако може някой да ми обясни какво е пластификатор, къде го използват, какви своиства има и колко струва? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
Къде ще полагаш тази мазилка. Правил съм такава пръскана мазилка. Съставките бяха: бяла вар, бял цимент и мраморно брашно. Не помня съставките обаче, защото беше доста отдавна. Иначе самата мазилка е външна и си седи и до ден днешен.
karakolyo - помощник
ако беше толкова лесно сигурно фирмите за мазилки щяха да продават дини - не се скръндзосвай да не ти се наложи да го правиш 2 пъти
bob - специалист
Не се занимавай с толкова сложни въпроси. Просто си харесай нещо готово и го слагай.
caspar - помощник
тожа са грешни пари (за готова мазилка )ниама да се откажа така лесно
velsi - Почетен майстор
Абе не се отказвай, но ако не е спешно и не си сигурен по-добре събери още информация или пък забъркай някаква пропорция, положи някъде и изчакай да видиш как ще се държи.
bob - специалист
Браво,браво. Само така. Щом си се нахъсал толкова ще се получи. Поне трябва да опиташ.
caspar - помощник
реша ли нещо то става вапрос на време е ше направиа снимки

Тема "даите да направим нещо по въпроса" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: