Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
lomidol - напреднал
Здравейте колеги, търся да купя от някъде асинхронен двигател 2КВ.с постоянни магнити за направа на ветрогенератор.Останалата конструкция мисля да си я направя сам.Мисля да го вържа към котролер и отам към някакъв бойлер ,ще го мислим.
Гледах тия китайските, ама много скъпи 3-4хил. за 2 КВ.
hygro - майстор
lomidol написа:
Здравейте колеги, търся да купя от някъде асинхронен двигател 2КВ.с постоянни магнити за направа на ветрогенератор.Останалата конструкция мисля да си я направя сам.Мисля да го вържа към котролер и отам към някакъв бойлер ,ще го мислим.
:?
Какво е 2КВ?
Какво е асинхронен двигател с постоянни магнити?
Какво е котролер?
:?
booooo55 - специалист
Ми предполагам 2 киловата, постояннотоков двигател,контролер за регулиране оборотите на двигателя.
Дано превода ми е правилен. :lol:
deo moni - специалист
lomidol написа:
Четох някъде че един си е направил такъв ветрогенератор от обикновен бензинов генератор. Като е сложил асинхронениа двигател(от генератора) горе при перката а използва електрониката на бензиновия двигател, нещо такова, ще потърся в нета да ти дам линк.
lomidol - напреднал
Това е идея и аз ще потърся :supz:

Тема "Асинхронен двигател" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: