• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
zmiori - специалист
Ето това е много ефтин и много ефективен метод за боядисванена на медни ламарини панелни радиатори и друго квот ви падне.
Защо трябва да оксидирате като можете да си купите метален окис и с него да си боядисате всичко. Цената му е 0.7лв за опаковка, нарича се "Боя за печки "ЩЪРКЕЛ". А сега отречете че бабите ви не са биле по умни от вас. :finga: :snakeman: като са си боядисвали печките. Боята е перфектна нанася се лесно матова е и е метален окис което ще рече топло проводима. 2-3 кутиики/ за 2.1 лв./ ще ви артисат за 2 м2.
Сега всички тичайте до хладилника и ударете по една бира за мое здраве.
П.П. с панелен радиатор с размери 1400 на 600 мм. боядисан с горната боя, терморегулатор от бойлер и помпа от пералня се къпах, за сметка на дяда ви господ 3 години, в момента съм със селективен на "сънсистем" и няма голяма разлика/само дето и в хубав слънчев зимен ден ми добавя малко "жега" в боилера.
Последна промяна от zmiori на чет май 05, 2011 5:49 pm, променено общо 2 пъти.
danail_3 - напреднал
Ганстер си ти Змиориии, ганстер!
zmiori - специалист
Що бе човек, знаешли колко съм кротък пък ти ГАНСТЕР.
То това го писах за друга тема ама нета нещо се охака в момента в който исках да го побликувам и хоп тука. Неведомиса пътищата НЕТови.
danail_3 - напреднал
Не ГанГстер, а ганстер - хресва ми начина ти на изразяване, затова си позволих, тази волност да ти оспамя така хубавата тема :)
zmiori - специалист
То па една тема! Ако визираш правописните грешки така се пише докат крадваш по малко от работното време.
8180 - майстор
То хубаво, ама и в работно време важат Правилата за заглавията. :)
zmiori - специалист
Сторено е МОД. само недей :axe:
zmiori - специалист
Бреййй изядохте мА повече няма да ви фъргам еВтини идейки. :evil:
8180 - майстор
zmiori написа:
Сторено е МОД.
:thumbs:
  • 1
  • 2

Тема "Ефтино боядисване на самоделни слънчеви колектори за БГВ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: