Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
baharkadirov - специалист
За всички ,които разполагат с малко свободно време и остатъци от дървен материал...(в случая 3 часа и первази за врати ,които не ги използвах по предназначение)... една идея за полюлей.Огледах по магазините осветителните тела...и ми досвидяха 150-200 лева за нещо подобно...Та се наех да го правя сам...Използвах споменатите первази,остатъци от дървен корниз, лепило за MDF-5,60 лв.,абажури-3,40 бройката ,3 метра кабел 0.75 кв. -левче метъра и цокли за G9 1,90 бр. ....и всичко това за скромните 25 лева... :)

Прикачен файл

Picture 936.jpg

Прикачен файл

Picture 937.jpg

Прикачен файл

Picture 957.jpg

Прикачен файл

Picture 958.jpg

Прикачен файл

Picture 995.jpg
Ето и една двойка...

Прикачен файл

Picture 1035.jpg
velsi - Почетен майстор
И на мене ми харесва. Добър дизайн и майсторска изработка. Браво!
ZMeyGorianin - майстор
Браво! На това му се вика "от нищо-нещо"! И мене ме кефи, когато има възможност да се върне към живот нещо изглеждащо непотребно. Затова рядко изхвърлям на пръв поглед ненужни вещи. Но винаги когато нещо ми потрябва го намирам или приспособявам от наличните "боклуци" :) Е, тези работи не мога да ги трупам в апартамента, но на село място много! На 2-3 години прехвърлям и разчиствам. Ето и от мен един скромен полюлей направен от някакъв чарк за стар тъкачен стан и ок за каруца, които ми даде един комшия на село:
Прикачен файл:
DSC00678.jpg
Нищо особено, но се вързва с битовия мотив.
DSC00678.jpg (96.44 KиБ) Видяна 2820 пъти
Благодаря...А на колегата ZMeyGorianin ,подхвърлям идея (за да има завършен вид) 3 буркана с винтови капачки от 800 гр....Фиксираш капачките,като пробиеш в средата за кабела....слагаш фасунгите,крушките ...и завърташ буркана... :)

Тема "Полюлей" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: