Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
slavista - специалист
Здравейте!
Може ли да ми кажете как най-просто мога да го разширя този плот ,който е правен някога с кoфраж и е вграден в стената . Дължината му е 50 см .Искам да сложа телевизор с дължина 75 см. Мога да купя стойка и да я забия на стената,ама ще бъде грозно и искам по някакъв начин да разширя плота

Прикачен файл

IMAG1652.jpg

Прикачен файл

IMAG1648.jpg
romanpm - майстор
Има няколко начина сигурно , единия който се сещам е къртене на част от него и допълване до размера който желаеш.
slavista - специалист
Вариант без къртене ?
fox_vt - майстор
Вариант едно -Г образни планки и върху тях или парчета плот или цял плот върху този(ако е цял плот може директно да го монтираш върху този) който ще излиза навън колкото ти трябва.Вариант две-ако искаш да запазиш изгледа от материала с който е направен този плот се изрязват парчета с подходяща форма и със силно лепило се залепват за сегашния плот.Под парчетата подпори от същия материал пак залепени.Нз дали разбра нещо но това ми е идеята :wink:
slavista - специалист
Вариант 2 ми допадна . Дайте идея с какво може да се залепи? Трябва да го разширя с около 15-6 СМ. Силикон ще свърши ли работа?
fox_vt - майстор
То това някакъв мрамор ли е,ако да парчетата ще са тежки със силикон няма да стане.Може би епоксидно лепило.Важно е подпорите да пасват идеално към сегашния плот и към новите парчета тъй като те ще носят целия товар.
Прикачен файл:
5659.jpg
5659.jpg (45.35 KиБ) Видяна 1763 пъти
Ако има чалъм да се изрежат подпорите с по завъртяна форма ще стане идеално и ще се впише в текущия плот ,нещо подобно на картинката.

Тема "Ъглов плот разширяване" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: