• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
milev5 - специалист
Къде във Варна могат да се закупят PVC правоъгълни тръби с размери 60мм х 30мм ?
Когато си поръчахме комарниците за вратите ни казаха че удължителите също са в цената и се съгласихме.После ни звънят и искат още 120лв за два удължителя.Комарниците са за външни врати.
Твърдо им отказах.Имам намерение да си ги зработя сам и за това търся такива профилчета, не по широки от 40мм.
Проблемът е там че тези, които намерих са твърде широки 110х55, водосточни тръби.
Смятам да обиколя всички складове, но преди това викам да попитам ако някой знае направо там да ходя.
miliad - майстор
Доколкото те разбрах това са комарници за входни врати и изнасянето се налага заради външната дръжка.
По складовете за профили за дограма има алум. кутия 20/40,20/60 и 80 и 100 ,има и на 30/..... , вземи си от тях.С това се прави изнасяне на комарници. 20/40 има и стандартна ъглова сглобка.
milev5 - специалист
miliad написа:
Доколкото те разбрах това са комарници за входни врати и изнасянето се налага заради външната дръжка.
По складовете за профили за дограма има алум. кутия 20/40,20/60 и 80 и 100 ,има и на 30/..... , вземи си от тях.С това се прави изнасяне на комарници. 20/40 има и стандартна ъглова сглобка.
Джакпот :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra:
bayan - специалист
В двора на сортови семена има два склада за профили намира се под изчислителен център
naB4o - специалист
Натам шях да те насоча и аз, най-вътрешния ползвах аз, като правих моя комарник. И той ми излезе 15ина лева за голяма врата.
Профилите ги рязах с ножовка.
Успех
milev5 - специалист
Мерси за инфото ще се поразходя натам и ще видя какво ще намеря :)
milev5 - специалист
Пак ще повдигна темата за профилите.
Този път си търся с размер 30х15 правоъгълен профил не повече от метър, но не е задължително да е боядисан.
Ходих по складовете за дограма, но там имат само 20х40 и 15х25, които ги ползват за комарници.
Малко е нестандартен размер.
Трябва ми за антена булсатком, рамото, което държи пластмасовата скоба.
tarlyo - специалист
В каталог на ЕТЕМ го има този профил, така, че търси в техен склад. Само, че ако има, ще е 6,01м и най-вероятно боядисан бял.
dyaneff - майстор
milev5 написа:
Този път си търся с размер 30х15 правоъгълен профил не повече от метър, но не е задължително да е боядисан.
Ходих по складовете за дограма, но там имат само 20х40 и 15х25, които ги ползват за комарници.
Задължително алум. ли трябва да е. Мисля, че има този размер метален.
milev5 - специалист
dyaneff написа:
milev5 написа:
Задължително алум. ли трябва да е. Мисля, че има този размер метален.

Ще го монтирам на сателитна чиния и предполагам ще окаже влияние ако е от стомана.
  • 1
  • 2

Тема "Къде във Варна могат да се закупят PVC правоъгълни тръби ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: