• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Здравейте колеги, тъй като скоро време ще ставам ловджия, и ще ми трябва каса за пушката се чудя дали да не си я правя сам. Ще съм ви благодарен ако някой си е правил и изрази мнение и даде съвет, или още по-добре има чертеж на дадения сандък. Размерите са ми мнгого относителни, не искам нещо голямо мисля да държа пушката разглобета, така , че 100см. ще са достатъчни като височина. Благодаря Ви предварително.
fox_vt - майстор
Шефа има такъв шкаф и да ти кажа не е кой знае каква философия.Правиш си винкелна конструкция и я облицоваш с ламарина и отпред катинар.Проста работа все пак това е за да не се пипа тоя шкаф а не за касоразбивачи :) :-D
dyaneff - майстор
И няколко дюбела - изискване на КОС.
и аз си мислиг нещо такова, ламарина 1мм. и винкел, може и някоя секретна брава.
valio2007 - специалист
vanko_monev написа:
и аз си мислиг нещо такова, ламарина 1мм. и винкел, може и някоя секретна брава.
А защо не сложиш ПДЧ плоскости , че е по-лесно?
Гипс картон също е подходящ.
stiv1961 - майстор
Май според правилника касата трябва да е метална и здраво прикрепена към стената :?
П.П. намерих ,,члена" :-D
Чл. 98. (1) Огнестрелните оръжия и боеприпасите за тях се съхраняват в
метални каси, неподвижно закрепени, снабдени със секретно заключващи се
устройства.
ЗАКОН ЗА ОРЪЖИЯТА, БОЕПРИПАСИТЕ, ВЗРИВНИТЕ
ВЕЩЕСТВА И ПИРОТЕХНИЧЕСКИТЕ ИЗДЕЛИЯ
Последна промяна от stiv1961 на пон яну 28, 2013 10:01 pm, променено общо 1 път.
valio2007 - специалист
stiv1961 написа:
Май според правилника касата трябва да е метална и здраво прикрепена към стената :?
Бъзикам ги..... Фирмата ми е производител на тези неща от 1922 г. Като чета за катинари и 1мм ламарина се чудя велосипед ли заключват или пушка?
stiv1961 - майстор
valio2007 написа:
stiv1961 написа:
Бъзикам ги..... Фирмата ми е производител на тези неща от 1922 г. Като чета за катинари и 1мм ламарина се чудя велосипед ли заключват или пушка?
Градски, слагай по едно емотиконче след бъзика де.... че и аз се връзвам да търся изискванията :)
angel_ov - специалист
Най-лесно и най евтино. Намираш си едно работническо метално гардеробче слагаш му още 2 ключалки и си готов. Моята е от такава, 3 крилно купено от скрапа разделихме го и излязоха 2 каси за няма 30-35 лева касата. Удобна голяма, събирам спокойно 4 пушки и всички муниции и атрибути необходими за оръжията.
не, че нещо но ако искат да ми я крадат и 1 и 101мм да е ламарината нищо няма да ги спре :x
  • 1
  • 2

Тема "Каса за оръжие/пушка/" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: