Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Алксандър Марков - специалист
Здравейте, с наближаването на летният сезон почна по-често да ми се върти в главата идеята да си направя тарп/покривало или там както му се вика на български, общо взето това:
http://www.backcountry.com/msr-twing-tarp
или по-скоро това:
http://www.backcountry.com/msr-e-wing-tarp
готиното е че с две щеки имаш подслон.
Проблемът е от къде мога да си намеря подходящ плат т.е. рип-стопер(ако не се лъжа така я наричат този вид тъкан)
Гледам по описанията на продуктите за материал пишат: 30D x 246T ripstop nylon 66, [coating] 1500mm DuraShield polyurethane and silicone coated ,
40D x 238T ripstop nylon, 1500mm DuraShield polyurethane and silicone coating
,
5 Denier Ripstop Nylon
Пробвах се в един планинарски форум, ама там веднага почнаха да ме кръщават, как ще тръгнеш с това, то няма под, ще те изядат бубулечките и т.н.. Аз ги питам за плат дали знаят нещо??? те.....
Та, ще ми е супер полезно ако някой може да сподели някакво инфо
:?
gechev - специалист
Аз мисля че материалът който ти е нужен се казва ДАКРОН. От него шият платната на яхтите и делтапланерите. Много лек, здрав водо и ветро устойчив. Не се влияе от УВ лъчите. Ако има наблизо някой ветроходен клуб може да го намериш. Успех.
gechev написа:
Аз мисля че материалът който ти е нужен се казва ДАКРОН. От него шият платната на яхтите и делтапланерите. Много лек, здрав водо и ветро устойчив. Не се влияе от УВ лъчите. Ако има наблизо някой ветроходен клуб може да го намериш. Успех.
Мерси за отговорът, аз съм от Варна, такаче ще намеря кой да питам.
Сега ще чекна в нета дали лесно ще намеря някой да продава???
Няйкой друг да има идея за фирма вносител на подобни платове???
gechev - специалист
На Морска гара в яхтклуба питай кой шие нови платна, те го знаят. Аз му забравих името, той е единствения който шие платна, даже по поръчка от Запада и е варненец. Питай на втория етаж на Яхтклуба там са разбрани хора ще те упътят. Жалко, че вече не съм варненец.
gechev написа:
На Морска гара в яхтклуба питай кой шие нови платна, те го знаят. Аз му забравих името, той е единствения който шие платна, даже по поръчка от Запада и е варненец. Питай на втория етаж на Яхтклуба там са разбрани хора ще те упътят. Жалко, че вече не съм варненец.
Мерси, явно към ветроходството отиват работите!

Тема "плат за тарп/покривало" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: