Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
monster18 - специалист
Колеги дайте идеи за съхранение на болтове във работилницата :) примерно да си ги подредя по размери не ми ражда нищо главата и реших да се посъветвам с вас :)
VLADO66 - майстор
Аз съм си хванал винтови капачки на горната страница на шкафа и си навивам на тях буркани с джюнджюрии :)
stiv1961 - майстор
Най- добре в органайзер, зависи какви са размерите. Аз моите ги държа в стъклени бурканчета, кутии от нес кафе и разни други консервни :) кутии...... и понякога пак не мога да намеря това, което търся :)
VLADO66 - майстор
Стив,на куфара с инструменти имам подобен органайзер и най-редовно забравям че съм му отворил капака и отварям капака на куфара след което става мазало :x
stiv1961 - майстор
VLADO66 написа:
Стив,на куфара с инструменти имам подобен органайзер и най-редовно забравям че съм му отворил капака и отварям капака на куфара след което става мазало :x
И аз така с рибарския куфар :-D , после събирам из тревата всичко изпадало( е, в тревата остава нещо сигурно). Но ако е само органайзер няма да забравя капака. Аз имам такъв пълен с различни размери винтове за ал. и ПВЦ.
monster18 - специалист
Това със рафтовете с бурканчето не е лоша идея да ви кажа :?
stiv1961 - майстор
monster18 написа:
Това със рафтовете с бурканчето не е лоша идея да ви кажа :?
Даже най- добрата. Отдавна се каня и аз да прикова капачките на бурканите към един рафт ама все не остава време.... пък и сега не е време за това, сега виното чака някой да го пие а мезето ще загори на печката ако се занимава човек с ремонти :)
shotik - майстор
В метални кутии от сухо мляко,кафе и други подобни и с залепени лепенки ,на които е написано какво има вътре и подреждаш на рафтове.Правил съм го преди 30 г с бурканчета ,но след като някои се развиха от вибрации по време на работа на тезгяха и паднаха ,а други изпуснах и се счупиха,минах на такива метални кутии.
Ето ти тема по такива неща

viewtopic.php?f=18&t=25676&hilit=%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8+%D0%BA%D1%8A%D1%82

а на тази страница снимки от моя майсторски кът с показани кутии за болтове и др и подредени на рафтове.

viewtopic.php?f=18&t=25676&hilit=%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8+%D0%BA%D1%8A%D1%82&start=40
monster18 - специалист
Ами ще реша но или ще е с бурканчета или ще е нещо от този вид http://prodavalnik.com/organayzer-dvoen ... -i31192895 от едната страна са болтовете от другата ще сложа гайките примерно :)
hidrazin - майстор
:? При мен няма никакъв шанс за подреждане на болтове и гайки. По груби сметки са над 29 кг и размер 6мм е огромен и рядко срещан. :shock: Пък за видовете резби из тях нямам думи. Сигурно ще ми трябва поне месец работа с лупата за да ги сортирам горе-долу и много, много кутийки.
Като ми потрябва пръскам примерно в някоя тава и ровя. Не се случило да не намеря нужното колкото и нестандартно да е. Даже при последното ровене гледам че съм имал болтове използвани в авиацията.
:partyman:

Тема "Подреждане на болтове и гайки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: