Здравейте,
През зимните месеци е приятно да седне човек на червено винце и хубаво мезе.Аз си направих сушилня за домашно приготвени вкусотии:кълцана луканка с праз,суджук,пастърма от свинска рибичка,сушена (веяна) риба(скумрия),сушена после пушена сланина,варени,веяни и после опушени ребра .
Понеже интереса от мой близки и познати нарасна,реших да постна тази тема ,като дам списък с материалите и размерите ,за да може всеки ,който изяви желание да се поглези с домашно приготвени мезета ,да си направи вкъщи това улеснение. Сушенето става бързо(за около седмица в зависимост от предпочитанието за твърдост)
За да стане по-ясно ,ще кача снимки,на които се постарах всичко да е разбираемо. Ако възникне нещо неясно,то може да задавате въпроси.
В допълнение,обяснявам ,че за вентилация се ползва вентилатор от компютърно захранване (употребяван) и адаптор за захранването му на 12 волта.
Уверявам ви,че веднъж опитали ,няма да можете да се спрете да си приготвяте вкъщи деликатеси.
Мога да дам и рецепти ,ако се появи интерес.
През зимните месеци е приятно да седне човек на червено винце и хубаво мезе.Аз си направих сушилня за домашно приготвени вкусотии:кълцана луканка с праз,суджук,пастърма от свинска рибичка,сушена (веяна) риба(скумрия),сушена после пушена сланина,варени,веяни и после опушени ребра .
Понеже интереса от мой близки и познати нарасна,реших да постна тази тема ,като дам списък с материалите и размерите ,за да може всеки ,който изяви желание да се поглези с домашно приготвени мезета ,да си направи вкъщи това улеснение. Сушенето става бързо(за около седмица в зависимост от предпочитанието за твърдост)
За да стане по-ясно ,ще кача снимки,на които се постарах всичко да е разбираемо. Ако възникне нещо неясно,то може да задавате въпроси.
В допълнение,обяснявам ,че за вентилация се ползва вентилатор от компютърно захранване (употребяван) и адаптор за захранването му на 12 волта.
Уверявам ви,че веднъж опитали ,няма да можете да се спрете да си приготвяте вкъщи деликатеси.
Мога да дам и рецепти ,ако се появи интерес.