Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
dadko - майстор
Прикачен файл:
Plocki_morska_piana.jpg
Трябват ми 4 бр. плочки "от едно време"- с размери 15х15 см. Като е правена кухнята- са сложени такива, а резервни- нямам. Тъй като смених тръбите в банята и идващите от нея за смесителя в кухнята- се наложи да поразбия малко. Не ми се вярва да мога да намеря сега такива по магазините.
Вариант е ако някъде има и с по- големи размери, аз ще си ги отрежа на размер...Но- тъй като е малко вероятно да намеря:
На някого ако му се намират забутани някъде- ще съм много благодарен ако ми услужи. Ще си платя и ще почерпя. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Последна промяна от dadko на вт юли 21, 2015 10:45 pm, променено общо 1 път.
BAlexandrov - специалист
Има един магазин за плочки на Сливница, в близост до Лъвов мост - има отпред витрини с плочки.
Там ми бяха намерили 4 бр. стари плочки пак по същата причина.
dadko - майстор
Търсенето се прекратява. Не, че заваляха предложения...
Изпратиха ми ги от село- банята е правена със същите плочки и има резервни.
dobri_m - помощник
Ето - виж колко лесно се реши проблема :).
BAlexandrov - специалист
Повика Неволята :lol:
dadko - майстор
е, аз ако знаех, че така ще стан- въобще нямаше да пускам тема- да се намирам на приказка. Преди време пратих на човек от форума капачки от едно време за ел-ключове. Други от форума също са му пратили, та си ги набави. И аз разчитах, че хора от форума ще откликнат на молбата ми, но явно на никого не му се намират или не им се занимава...
както и да е- темата може да се заключи или изтрие от модераторите.

Тема "Плочки "морска пяна" темата е за триене-проблема решен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: