Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
nimic99 - помощник
Здравейте другари имам малък абрихт който ползвах до скоро с двигател 1,1КВт който изгоря и реших до го сменя с трифазен 4КВт но той е прекалено голям за стойката и трябва да се приспособи защото искам до го направя с винт за опъване на ремъка пък и се възползвам от момента да добавя към стойката маса за бар апарат и плот за циркуляр моля ако някой има идеи или чертеж да помогне !

Имам неограничен запас от винкели и квадратни метални тръби тъй че материалите не са проблем :-D

Прикачен файл

77468486_2_800x600_abriht-s-tsirkolyar-snimki_rev009.jpg

Прикачен файл

77468486_1_800x600_abriht-s-tsirkolyar-gr-plovdiv_rev009.jpg

Прикачен файл

20150628_150442.jpg

Прикачен файл

Копие от 20150628_150434.jpg
maleeeestrax - специалист
Двигател от 4кв./40 кила пише на табелката/ за този абрихт не е необходимо да опъваш ремъците достатъчна е тежестта на двигателя.От едната страна само го захващаш като на панта и виси на ремъците ако не се сещаш ще ти го нарисувам.За бор апарата мога да ти снимам моя но той е на 5 операционка якорудска но не е сложно за изпълнение
nimic99 - помощник
По принцип пантите са добро решение но стойката и абрихта са прекалено леки и ще вибрира много а и може да изскочи ремъка защото шайбите ми са много плитки за това предпочитам винт и релса, относно стойката за бор апарата ще чакам снимки и предложения.
:)
nimic99 - помощник
Май никои не го интересува хайде дайте предложения де това с пантите не ме устройва а трябва вече да сложа двигателя тъй като ми трябва за един строеж а големия абрихт не мога да замъкна до там !
gogo7777 - майстор
Ми направи го с панти, а от другата страна някакъв стопорен болт, обтегач. Не е сложно. :)

Тема "Стойка за абрихт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: