• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
nanko - специалист
Проблема е следния. Миналата година си купих телефон UTOK 5008. От телефона съм доволен, но от батерията не. В началото държеше почти седмица, но сега ако работя нещо по него % падат по-бързо от минутите който минават. И практически ако не седи на стендбай не може да изкара и 1 ден. Свързах се с емаг от който взех телефона, те ми казаха да си гледам работата. Свързах се и с производителите в Румъния. Те пък ми казаха, че нямали такива батерии.

Та интересува ме как да си направя сам батерия или дали някой не прави батерии по поръчка, защото телефона е перфектен и искам още да си го ползвам. В краен случай.. мога ли да намеря заместител? Ето данните на батерията:

3.7V
standarts: GB/T18287-2000
P/N:29-11900-000-00
charging voltage limit 4.2V
2500mAh
9.25Wh

S/N: GX/JBLA878/A2000/A2800

Размера на моята батерия е 68/58/4 мм.
Lisko - майстор
Да си прайш сам батерия ??? :?
Що не си я купиш от ибей за 5 долара ?
http://www.ebay.com/bhp/battery-gb-t18287-2000
nanko - специалист
И 15$ ще дам, стига да има такава. Но няма. Иначе вчера поръчах 1 от друг китайски сайт с надеждата да е същата.
maleeeestrax - специалист
Някъде тук във форума бях чел че може да се направи батерия от лимон ама не знам как ще я вкараш в телефона :-D
miroton - майстор
maleeeestrax написа:
Някъде тук във форума бях чел че може да се направи батерия от лимон ама не знам как ще я вкараш в телефона :-D
Тази батерия е подходяща само за лимоновата плантация
Lisko - майстор
nanko написа:
И 15$ ще дам, стига да има такава. Но няма. Иначе вчера поръчах 1 от друг китайски сайт с надеждата да е същата.
добре, тая от линка дето ти дадох е точно същия модел, не мога да разбера какво ми говориш.
nanko - специалист
Там е работата, че не е същата. И си пратил линк към резултат от търсене, а не към определена батерия.
mladen0101 - помощник
Ако не можеш да намериш същата батерия си вземи Power bank,поне е от някаква помощ.
nikolson - майстор
nanko написа:
Там е работата, че не е същата. И си пратил линк към резултат от търсене, а не към определена батерия.
Дай и снимка, щом не е от ибейския линк.
  • 1
  • 2

Тема "Батерия за телефон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: