Здравейте колеги! Преди доста време  ми попадна в ръцете една голяма каменна шайба за водно точило. Та ха днес ха утре минаха си  15 години от тогава  . Сега съм свободен  и искам съвет от вас ако някой знае  как се прави водно точило с пeдал да ми изпрати чертежите .Разбирам и от дърводелство и от машиностроене ...ама това  нещо съм го виждал като дете  и не мога да го възпроизведа .Чакам вашата помощ!
  . Сега съм свободен  и искам съвет от вас ако някой знае  как се прави водно точило с пeдал да ми изпрати чертежите .Разбирам и от дърводелство и от машиностроене ...ама това  нещо съм го виждал като дете  и не мога да го възпроизведа .Чакам вашата помощ!
Поздрави

. Сега съм свободен  и искам съвет от вас ако някой знае  как се прави водно точило с пeдал да ми изпрати чертежите .Разбирам и от дърводелство и от машиностроене ...ама това  нещо съм го виждал като дете  и не мога да го възпроизведа .Чакам вашата помощ!
  . Сега съм свободен  и искам съвет от вас ако някой знае  как се прави водно точило с пeдал да ми изпрати чертежите .Разбирам и от дърводелство и от машиностроене ...ама това  нещо съм го виждал като дете  и не мога да го възпроизведа .Чакам вашата помощ!Поздрави

...виж за Евг.Минч. малко трудно ....с неговите обувки от крокодилска кожа
 ...виж за Евг.Минч. малко трудно ....с неговите обувки от крокодилска кожа