Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
latrel - помощник
Здравейте!
Искам да направя окачен таван в дневната си, като формите си ги представям както съм дал по-долу на визуализацията.
Попитах в една фирма колко ще ми излезе като цена и те ми казаха, че труда + материалите + 5см минерална вата в телата ще излезе 960лв и че ще стане за около 20 дни.

Според вас тази цена адекватна ли е или бих могъл да намеря някой, който да го направи за по-малко пари и евентуално в по-малък срок?
Благодаря предварително!

Прикачен файл:
Tavan.jpg
[/img]
veribela - специалист
Даже евтина оферта са ти дали. (освен ако в цената не са включили шпакловка и боядисване а само конструкция ГК)
Още повече, че във фигурите сигурно ще искаш и скрито осветление- поне на близкия кръг се вижда някаква сянка.
latrel - помощник
Боядисването НЕ Е включено в цената. Нито пък окабеляването за осветлението.
Може би трябваше да го упомена в по-горния пост - съжалявам.
Благодаря за отговора все пак - дано и други се включат в дискусията.
maleeeestrax - специалист
Веднага ги хващай и да почват.За това което виждам на снимката си е направо без пари.Един човек да го работи 20 дни по 50 лв. надница са 1000лв. а материалите??? :rock:
latrel - помощник
maleeeestrax написа:
Веднага ги хващай и да почват.За това което виждам на снимката си е направо без пари.Един човек да го работи 20 дни по 50 лв. надница са 1000лв. а материалите??? :rock:
Казаха ми, че цената се образува по 30лв на кв.м. заради сложните форми и в нея влизат профили, картон и труд.
Не е лошо да кажеш какво точно включва офертата.За това което си показал на снимката цената е добра.за срока също.Има шпакловане,изчакване да изсъхне,втора ръка,и ако се наложи корекция.При добра организация за десетина дена си готов.

Тема "Запитване за окачен таван!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: